HARREVELD
tel. 0544-375114

AD’69 verliest haar mojo…….2-1 verlies tegen HMC’17.

De roestige spijker die vorige week AD’69 ervan hield om door de ondergrens te zakken knakte nu wel, AD’69 verloor weer de punten die het nodig had om de ambitie te vervolmaken, het wordt langzaam aan met het verlies van deze zondag moeilijk, wat wil AD’69, wat kan AD’69? Waar ligt het aan? Liep het aan het begin van het seizoen helemaal top, na de winterstop daarentegen  liet AD’69 de punten liggen, tweemaal gelijk en tweemaal verlies zorgden ervoor dat AD’69 het contact met de top verloor.

Ook deze wedstrijd tegen HMC’17 in Harreveld was typisch een voorbeeld van de onmacht waarin AD’69 zich momenteel bevindt. Na ruim 40 minuten de bovenliggende partij te zijn geweest met hoopjes kansen  ging het toch weer mis. Bij een vrije trap kwam de bal in de kluts en daarbij kreeg een speler van HMC’17 de bal zodanig op de slof dat vrij eenvoudig de 1-0 werd gescoord.

Er bleven nog steeds 45 hele minuten over om de stand te veranderen. Direct na de hervatting vd wedstrijd ging AD’69 verder op zoek naar de gelijkmaker en verdomd , in de 49e minuut kreeg Nick Ebbers de bal en schoot uit zijn slof richting het doel van HMC’17, onderweg werd de bal van richting veranderd waardoor de keeper van HMC’17 kansloos was, de 1-1 was een feit .
DSC_0042_2.JPG

Met een 1-1 werd het startschot gegeven om nog verder de score uit te bouwen. Echter welgeteld 1 minuut na de gelijkmaker trok HMC’17 de verhoudingen weer recht door maximaal gebruik te maken van de slordigheden binnen de defensie van AD’69 waardoor een uitval van HMC’17 uiteindelijk leidde tot de 2-1 voorsprong  welke ook de eindstand bleek te zijn. Met wederom puntenverlies  lijkt AD’69 het contact met de top te verliezen.