Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

We bgonnen de wedstrijd wat gehavend maar gelukkig konden Philine en Vicky wat voor ons betekenen voor ons.
Blauw Wit  hdden hun team aangevuld  met dames 1 spelers en dat was direct te merken. AD was vanaf het begin zoekende naar elkaar en de bal kwam te vaak niet aan. Blauw Wit profiteerde daar direct van en binnen 3 minuten omspeelden ze de keeper,0-1.
Het was hard werken voor Ad. Er werd hard gewerkt om kansen te creeren maar Blauw wit bleef ook aandringen. Toch na 10 minuten, legdeMees de bal prachtig neer waardoor Ellis mooi kon afronden 1-1. Blauw Wit bleef ballen acter onze vedediging gooien wat snel maakye dat ze tot scoren kwamen 1-2. zo gingen we de rust in.
na de rust pakten we het weer op. We vonden elkaar beter en creeerde kansen n\maar deze wilden er niet in.Blauw Wit kwm echr wel tot scoren.In de 15 minuut 1-3 en na een half uur de 1-4. dit was ook de eindstand. dit had niet gehoeven. volgende week uit tegen Blauw wit'66 om 13.00uur