7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

AD’69 vr1 - DZC’68 vr2

Weer een wedstrijd waar we met de kop bij moesten zijn. DZC’68 stond ruim boven ons en de laatste wedstrijd hadden we t zwaar.
Deze wedstrijd ondanks blessures en afwezigen gestart met bijna iedereen op haar eigen plek. Hopelijk gaat dat weer vertrouwen geven.
AD begon scherp en met veel druk. Ballen liepen lekker rond en we vonden elkaar. Dat resulteerde al binnen 6 min dat Elles een voorzet kreeg en mooi kon afronden, 1-0. Wij bleven met druk spelen. Jammer genoeg verloren we ook nog veel ballen vooral in de korte passjes, waardoor DZC ook goed in het spel kon komen en het ons met regelmaat erg moeilijk maakten. Manon stond top te keepen en DZC kreeg ze niet afgerond dat was ons geluk. Wij echter gingen (eindelijk) steeds beter spelen en kregen veel kansen. Na 10 min kreeg Marlena een voorzet en schoot mooi in, 2-0. Na een half uur Nienke en Elles beide vrij voor de keeper en ronden na elkaar prima af, nienke 3-0, Elles 4-0. Voor de rust binnen een kwartier scoorde Nienke 5-0 en Marlena de 6-0 en 7-0. Wat en geluk hadden wij dit keer en wat een pech had DZC. We creëerden veel kansen en maakten af en DZC kreeg ze er niet in ondanks prima spel.
In de rust blij en geladen. Dit kon niet meer misgaan toch. We spraken elkaar aan op onze kleine “foutjes” en gingen ervoor want het liep lekker.
De tweede helft verliep toch anders. DZC zetten een tandje bij en kregen kans na kans. Binnen 20 min scoorde ze vier maal, 7-4. Hè wat gebeurt hier? De schrik zat er even in. Wat hadden we laten zien de eerste helft? AD’69 herpakt zich. Marlena wordt vrijgespeeld voor goal en rond mooi af, 8-4. En na vijf min kreeg Elles de bal via een voorzet en maakte de 9-4. Net voor het eind van de wedstrijd kreeg DZC  nog twee mooie kansen en AD nog èèn, die werden goed afgerond, DZC 9-5. Marlena 10-5 (en nog wel met links en DZC maakte de eindstand 10-6

Laten we deze lijn door zetten dames. Het ging lekker vandaag.

Volgende week uit teken Klarenbeek om 11.45 uur, vertrek 9.45 uur bij AD.