Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

AD'69 3 verliest de tweede competitie wedstrijd thuis van koploper GROL 10 met 2-3.

AD '69 3

2 - 3

Grol 10

Luc Weppel (schot)
12'

tel. 0543-473918

AD'69 3 speelde deze met regen overspoelde zondagochtend de thuiswedstrijd tegen koploper GROL 10.
In het korte vorige seizoen hadden beide teams ook tegen elkaar gevoetbald daar was de uitslag 1-4 in het voordeel van GROL,  AD'69 wist dus waar het mee te maken zou krijgen.
Toch was men bij aanvang van de wedstrijd niet bij de les en keek AD'69 na twee minuten tegen een 0-1 achterstand aan.
Hetgeen resulteerde in een strijdlustig AD'69 3. De strijdlust bracht resultaat, Luc Weppel scoorde (iet wat gelukkig) de 1-1.
GROL 10 was niet uit het veld geslagen en scoorde na 20 minuten de 1-2.
De ruststand was dan ook 1-2.
Na de rust werd er door AD'69 volop druk gezet met de wind in de rug. Het kreeg kansen in overvloed maar de bal wilde niet in de goal.
En dan komt de oude voetbal wet naar boven en valt de bal aan de andere kant in het doel. In de 70 ste minuut scoorde GROL 10 de 1-3.
AD'69 3 bleef vechten hetgeen resulteerde in de aansluitings treffer, in de 80ste minuut was het Martijn Wisselink die de 2-3 binnen na een fantastische voorzet van Ömer Dogan.
Met nog 10 minuten te spelen was AD'69 de bovenliggende partij, echter was het geluk niet aan de zijde van AD'69 3.
De uitslag dus 2-3.
Volgende week wacht AD'69 de volgende zware beproeving op de Bult in Vragender om 10 uur tegen KSV 4.