Ruststand 0-3

Doelpuntenmakers
Joep Wubbels 3x
Pepe Wieberdink 1x

Op sportpark-Zuid scheen tot nu toe iedere wedstijd nog de zon. Vandaag moesten we uit naar Azsv en het was nat en winderig. Wat een verschil. Vorige week hadden we nog geoefend tegen Azsv en wonnen we met 8-4. De stemming voor de wedstrijd was dan ook opperbest en “vandaag wordt een makkie” was de instelling ;)

HenkJan en ik hebben de boys even terecht gewezen en op scherp gezet. Het was volle bak vandaag met 12 jongens. En met trots mogen we melden dat we wederom een debutant in ons midden hadden met Jent Pastoors. De jeugd bij AD is in volle bloei. Toch leuk om te melden!

De wedstrijd begon een beetje rommelig. Gelukkig brak Joep de wedstrijd open met een fraai schot. 0-1! Verder ging het vrij gelijk op. Gijs was gisteren op tijd naar bed gegaan en was super scherp. Met een aantal fraaie reddingen hield hij ons op de been. Hierdoor konden we voor rust uitlopen naar 0-3 door onder andere een cornerbal van Pepe die via een verdediger van Azsv direct in het doel vloog.

In de rust was er wederom een feeststemming. Hierdoor begonnen we na rust een beetje rommelig. Gelukkig was Liam bij de les om de bal een aantal keren weg te schieten en een snel tegen doelpunt kon hiermee worden voorkomen. Ook Bram viel goed in en Jack speelde een puike pot vandaag.
Echter was Azsv scherper en maakte in korte tijd 3 tegendoelpunten. 3-3 Oei! Dat was even schrikken. We herpakten ons goed en kwamen op 3-4 door een fraai schot van Joep. Een aantal kleine kansen via Dylon en Storm werden helaas net geen doelpunt. Kort voor het einde moesten we de 4-4 slikken. Dit was ook meteen de eindstand. Een terechte uitslag na een mooie pot voetbal van beide kanten. Volgens Europese normen hebben het tweeluik met Azsv toch in ons voordeel beslist.

Prima pot jongens en het was weer een gezellige en mooie voetbalochtend.