tel. 0543-473918

Eindstand 6-11
Ruststand 3-7

Doelpunten: Joep Wubbels 6x

In tegenstelling tot vorige week was het deze week minder volle bak. Met zn achten moesten onze boys het opnemen tegen Trias. Voor ons een compleet onbekende tegenstander.

Bij afwezigheid van Gijs en ook van Sam waren we zonder keepers. Maar gelukkig was Jack er weer bij en die wou graag keepen. Al snel werd duidelijk waarom. Hij had duidelijk niet voor het eerst keepershandschoenen aan. Zowel in de warming up als in de 1e helft liet hij zien over keeperstalent te beschikken, werkelijk waar.

In de kou begon de wedstijd gelijk op. Kansen en doelpunten aan beide zijden. Als Trias scoorde, maakt AD kort daarop de gelijkmaker. Of andersom. Dit ging tot de time-out dan ook mooi gelijk op.
Het hoogtepunt van deze wedstrijd was in de 1e helft. Trias stond met 2-3 voor. Jack had de bal in handen. Liep naar voren, deed een vrije uittrap uit zijn handen, Joep nam de bal aan met zijn hoofd (!), liet deze 1x stuiteren, even recht leggen met de borst, nog 1x stuiteren en toen haalde hij net voorbij de middenlijn de poot aan. Strak hoog in het dak in de kruising. Wat een heerlijke goal! Ronald Koeman zou er in zijn beste jaren jaloers op zijn.

Helaas bleven we iets te lang nagenieten van deze mooie aansluitingstreffer. We waren toe aan de ranja en Trias liep stiekem en snel uit naar 3-7. Rust.

In de rust hebben we een nieuwe strategie bepaald. Dylon op doel. Jack samen met Pepe in de verdediging, Bram middenop en Storm en Liam voorin aan het afjagen. We begonnen dan ook erg goed aan de 2e helft. Zo goed dat Liam knalhard een bal in zijn buik kreeg toen hij wou voorkomen dat er een lange bal naar voren werd gegeven. Autsch! Pepe ontfermde zich over de uitblinker van Trias waardoor hun beste speler onzichtbaar was in het 1e kwartier na rust. Stijn kwam erin voor Storm en ging ook aan het afjagen. Ad speelde voetbal op zijn best. Hierdoor kon Joep 3x scoren en kwamen we terug tot 6-7 door heel goed voetbal en samenspel.

Toen begon het koud te worden, iedereen had koude handen, lichte blessures en de vermoeidheid sloeg toe. Dylon hield ons met 3 prachtige reddingen eerst nog op de been, maar toen Trias uitliep naar 6-8 was de koek op. Die ene speler van Trias scoorde nog 3x in 2 minuten en hierdoor werd de einduitslag 6-11. Helemaal niet erg. Vandaag weer veel geleerd! Top prestatie boys.