Luuk Navis 1x
Joep Wubbels 3x
Pepe Wieberdink 1x

In het donker vertrokken we met een colonne auto’s richting Dinxperlo. Alleen Jack kon er niet zijn dus het was volle bak vandaag.

De vorige keer toen we tegen D’lo speelden was het een doelpuntrijk duel. We wonnen thuis met 10-8. Ook vandaag zou het een wedstrijd zijn waarbij het gelijk op ging.

AD startte erg goed aan de wedstrijd. Ik was nog bezig met iedereen op z’n plek te zetten toen Pepe een cornerbal mocht nemen. Storm en Dylon stonden voor het doel in afwachting op de bal maar Pepe had iets anders bedacht. Hij krulde de bal ineens in het doel. Een wereldgoal!!! Helaas zag ik hem niet, maar de rest van het sportpark wel aangezien we op veld 1 mochten spelen! 0-1.

Daarna ging het gelijk op. Er waren kansen aan beide zijden, maar verdedigend stond het als een huis vandaag. Sam zat er weer ouderwets kort op, Liam liet er niemand langs en ook Bram hielp achterin mee om het doel schoon te houden. Door 2 individuele acties van Joep liepen we uit naar 0-3. Dit was ook de ruststand.

Er heerste een opperbeste stemming. Terecht ook als je met 0-3 gaat rusten. Na rust was er lichte chaos. Wie speelt er? en wie staat reserve?, shirtjes moesten worden gewisseld en de 2e helft stond op punt van beginnen. Uiteindelijk was iedereen klaar voor de start en we gingen door waar we de 1e helft mee stopten. We zaten er kort op en iedereen was fit aangezien we door konden wisselen.

Een sliding van Jent voorkwam de 1-3. Toen het hoogtepunt van deze ochtend. Luuk Navis wou graag voetballen voor hij naar zwemles ging. En wat een wedstrijd voor hem! Hij omspeelde 2 spelers van Dinxperlo en BAM daar was de 1-4! Geweldig eerste doelpunt voor Luuk die sowieso een erg goede wedstrijd speelde.

Na de goal werd D’lo iets sterker maar aanvoerder Gijs ging voor een clean sheet vandaag. Werkelijk alles hield hij tegen of keek hij naast. Joep maakte nog de 0-5. Dit was ook de eindstand, dus wat een feest.

Een wereldgoal van Pepe, het eerst competitie doelpunt van Luuk, een clean sheet voor Gijs, een rake penalty van Stijn en een hattrick voor Joep. En het allerbelangrijkste: een teamprestatie van formaat!! Super!