AALTEN
tel. 0543-473918

Eindstand 7-2

Ruststand 3-0

Doelpunten: Storm van Oostenrijk 1x, Stijn Wubbels 1x, Sam Kawabata 2x en Joep Wubbels 3x

Vandaag was het ijskoud. Toch blij dat de laatste wedstrijd voor de winterstop doorging. Door de kou was iedereen lekker actief. Alles leek erop dat het een top ochtend zou gaan worden.

Met aanvoerder Dylon onder de lat gingen we met verzorgd en goed voetbal van start. De in de spits geposteerde Sam had de bal aan de voet en zag Joep vrij op links. Met een mooie steekbal zette hij Joep voor de keeper die de 1-0 maakte. Kort daarop pikte Storm de bal op op het middenveld en gaf de bal mee aan de op rechts vrijstaande Joep die de 2-0 aantekende. Er werd goed combinatie voetbal gespeeld. Met Jack en Pepe in de achterhoede hebben we de 1e helft helemaal niks weggeven en tegen gekregen. Het is maar goed dat Dylon een warme jas aan had onder zijn keepersshirt want het was voor hem een rustige eerste helft. Net voor rust maakte de erg goed spelende Sam via een fraaie solo actie er nog 3-0 van. Toen gingen we rusten (en opwarmen)!

In de rust was er een opperbeste stemming. Tijdens de speech van trainer HenkJan voorspelde hij dat Storm zou gaan scoren vandaag. Mathijs voorspelde dat er bij winst patat zou zijn na de wedstrijd😉.

Na rust waren we wederom een stuk feller dan Longa. Door goed doorzetten van Joep maakte hij de 4-0. Na iets te lang doorfeesten deed Longa nog wel iets terug 4-1.

Toen werd ons wapen ingezet bij onze corners. Pepe ging achter de bal staan en draaide de corner mooi voor de goal, daar stond Sam die de bal op de binnenkant van zijn voet liet vallen en prachtig de 5-1 aantekende. Kort voor de 2 mooiste momenten van vandaag maakte Longa nog de 5-2.

Hoogtepunten van vandaag:
10 minuten voor tijd kregen we een inschop. Dylon nam de bal en passte naar Jack, Jack weer terug naar Dylon en die zette voor op Storm. Storm bedacht zich geen moment en haalde met een droge schuiver uit in de lange hoek. De voorspelling van Henk-Jan kwam uit! Een prachtige goal van Storm. 6-2.
We waren nog aan het juichen toen het volgende hoogtepunt zich aandiende. Joep was met een actie bezig op rechts en zag Stijn volledig vrij staan. Hij zette strak voor en Stijn hoefde er alleen maar tegenaan te lopen. Dit deed hij dan ook en Stijn tekende voor zijn eerste competitie doelpunt. 7-2! Wat een goede pot voetbal vandaag.

Zelfs de penalty’s wouden de boys nog winnen. Onder andere Jack scoorde fraai en onze keeper van de 2e helft Liam was er op gebrand er zoveel mogelijk tegen te houden. De penalty’s werden ook gewonnen en hiermee sloten we de eerste seizoenshelft in stijl af.

Dank allemaal!! …..En toen was er patat! Dit werd ons aangeboden door het bestuur van AD, waarvoor dank.