Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

Een makkie had AD'69 niet aan vv Ettenop deze donderdagavond. De 4-1 winst lijkt op een walk over, dat was het geenzins, vv Etten zorgde met het vroege storen ervoor dat AD'69 geen moment lekker in de wedstrijd zat.
De snelle goal in de tweede minuut van Wouter Spaargaren na een sublieme voorzet van Dylan Bauhuis vanaf de rechterzijlijn leek te vroeg te komen want het antwoord van Etten zorgde ervoor dat Etten het vizier op het doel van Niels van Lochem richtte  om zsm op gelijke hoogte te komen. Obv veldverhouding had AD'69 een kleine overwicht op het spel echter Etten was in staat heel rap en doeltreffend te storen  en daarnaast zeer snel om te schakelen waardoor AD'69 geen moment in zijn spel kwam. Het lukte AD'69 niet om rust in zijn spel te krijgen en dat maakte dat de bal nooit lang in of blauw of groen bezit bleef. Wat wel voor enige rust zou kunnen zorgen was een 2-0 maar die liet op zich wachten ondanks de grote kansen voor Dylan Bauhuis (5e min), Bram Dekkers (20e min) of Lars Rave in de 35e minuut. AD'69 had dus best wel wat kansen maar verzuimde te scoren terwijl Etten er alles aan deed om nog voor rust op gelijke stand te komen. Gelukkig zou men daar niet in slagen.

Nog sneller dan de eerste goal in de eerste helft wist Dylan Bauhuis direct na rust de 2-0 te scoren, de eerste actie van AD'69 door Bram Dekkers leverde een voorzet bij de eerste paal op waarmee Bauhuis wel raad wist. De 2-0 werd zijn 99e doelpunt  waardoor hij nog 1 doelpunt is verwijderd van de gouden ster status.

AD'69 zette het offensief voort en bijna kon zeven minuten later de 3-0 worden gescoord toen en Bram Dekkers en Tom Elferink vrij baan hadden voor het doel echter faalden zij in de afwerking. Wel kreeg AD'69 door de 2-0 voorsprong de luxe om te temporiseren echter de rust werd hen niet geboden want Etten bleef maar op zoek naar de aansluitingstreffer. In de 53e minuut kreeg Etten de grootste kans op 2-1 maar had de aanvaller had niet het vermogen om kracht en richting te geven aan de kopbal en wist het doel te missen wat op zich moeilijker was dan het doel wel te raken. Keer op keer bleef Etten het proberen maar de verdediging van AD'69 stond als een muur, mn Lars Rave speelde deze avond een wereldpartij en was overal te vinden getuige dat hij een paar maal ook in het zestienmetergebied van Etten te vinden was. In de rebound van deze gemiste kans van Etten kreeg Dylan Bauhuis de bal mee en na een solo richting het doel van Etten leverde hij een scherpe voorzet af welke Nick Ebbers haarfijn wist af te ronden. De 3-0 op het scorebord zou dan wel de genadeklap moeten zijn en als dit nog niet voldoende was wist Lars Rave (daar issie weer) 4 minuten na de score van Ebbers zelf ook te scoren al had hij daar wel een been van een Ettenspeler nodig die hiermee de keeper op het verkeerde been zette. Met 4-0 in de 55e minuut was de wedstrijd toch wel gespeeld echter de 4-1 die amper 2 minuten later zou vallen was er wel eentje die mede op het konto van de AD verdediging mag worden geschreven. De 4-1 werd met gejuich door Etten ontvangen en hiermee gaf men aan dat zij er nog wel geloof in hadden.
Dit zorgde ervoor dat het tot de laatste minuut een wedstrijd bleef die door het storende jagende werk van Etten nooit een mooie pot werd, hoeft ook niet, zolang er maar gewonnen wordt en dat deed AD'69  waarbij het ook positief aan zijn doelsaldo heeft gewerkt. AD'69 wint dus met 4-1. In het carnavalsweekend wordt er niet gevoetbald, volgende wedstrijd staat voor donderdag 3 maart in de planning, dan speelt AD'69 een inhaalwedstrijd uit tegen FC Bergh wat een topper in 4C mag worden genoemd.