Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

Het was niet best, het moeten spelen op veld 3 deed toch wel wat met de mannen van Menno Korten. Men was van slag en dat zag de meute langs de lijn. De 0-1 werd in de 7e minuut wel heel gemakkelijk gescoord uit een vrije trap, de bal werd in de zestien gebracht en maar liefs 3 Grolspelers kregen alle vrijheid om de bal rond te tikken en waarbij de laatste de bal in het doel ketste. Kort hierna moest Ramon noodgedwongen het veld verlaten en dus Bram Dekkers erin . Zat2 probeerde na de 0-1 op gelijke hoogte te komen en het was met name Djayen Baboe die het over de linkerflank probeerde maar de weinige pogingen op doel werden al snel onschadelijk gemaakt of door slordig balverlies om zeep geholpen. Slechts één echte poging wist het doel te vinden, in de 30e minuut was het weer Baboe die over links de bal aan Timo vd Linde gaf, vervolgens werd Jeroen te Welscher in stelling gebracht maar werd in buitenspel aangespeeld, de score telde dus niet. Dit was sowieso niet de gelijkmaker geweest want Grol had vijf minuten eerder al de 0-1 verdubbeld naar een 0-2. Ook hier werd de scorende man geholpen door een falende verdediging want maar liefst 2 Grol spelers waren meegekomen en de alleenstaande verdediger had hier de handen te vol aan. Vijf minuten voor rust viel eigenlijk al de nekslag, de 0-3 was wel zo simpel gescoord, weer was niemand bereid om bij een vrije trap in te grijpen, iedere bal boven de navel  werd genegeerd en overgelaten aan een ander waardoor Grol wel heel gemakkelijk tot scoren kwam. Met een 0-4 en een 0-5 en dat nog steeds in de eerste helft was het al duidelijk dat Zat2 met een lange walk of shame de kleedkamers ging opzoeken.

Na rust leek het even of Zat2 het toch wilde proberen en vond zichzelf terug op de helft van Grol, maar dit duurde niet te lang. Grol nam het initiatief alweer snel over en zocht weer het doel van Zat2. En dat lukte al in de 55e minuut met een wonderschone treffer die de 0-6 deed optekenen. In de 65e minuut toch nog de 1-6 door Jeroen te Welscher die de bal op 2 meter van het doel kreeg aangeleverd en de keeper hierbij kansloos liet. Zat2 was nog eenmaal voor het Grol doel te vinden toen Luuk Heijink in de 75e minuut de bal kreeg voorgezet van Timo vd Linde. De kopbal van Heijink ging naast en dit was dan ook de laatste keer dat Zat2 voor het doel van Grol verscheen. Grol vond het ook wel best want met een 1-6 had men al meer gekregen dan dat men voor de wedstrijd dacht. De overwinning van Grol had men vooral te danken aan het slechte spel van Zat2, balverlies , passes die niet aankwamen, het was los zand wat op het veld stond , de verdediging was gatenkaas en te beroerd om bij vrije trappen in te grijpen. Dan is een 1-6 verlies snel verklaard. Dat op het wedstrijdformulier een 1-7 staat vermeld is een foutje van de scheids, die mobieltjes zijn ook allemaal veel te klein tegenwoordig. Volgende week staat AZSV6 op het programma welke op ’t Villekamp wordt gespeeld. Als u niets te doen hebt….maar dan ook helemaal niets…kunt u overwegen om te komen kijken. Zat2 speelt dan op veld 6 dus u heeft nog 5 keer de mogelijkheid om toch ergens anders aan te haken.