Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

Nou, de platte kar kan voorlopig weer in het vet. Op achterstand komen tegen de nr 2 kan altijd maar vervolgens zelfs niet scoren terwijl de kansen zich voordoen is zonde. Zat2 staat nu op een sippe negende stek en moet volgende week ook nog een keer tegen de koploper Oranje Nassau, wie zegt u?? Oranje Nassau oet Almelooooh, dat wordt dus weer een ritje naar het noorden. Dat wordt dus een latertje voor het kantinepersoneel.

Maar naar de wedstrijd: Na een paar minuten deed zich al de eerste kans voor toen de bal vanuit de linkerflank werd voorgezet. Maar liefst twee keer kreeg Zat2 de kans om te scoren maar kreeg oa Jeroen te Welscher het niet voor elkaar. De eerste kans voor BonBoys kwam een paar minuten daarna, Pascal Zwarts verloor simpel de bal en dat gaf de spits van BonBoys een scoringskans, gelukkig hoefde het niet zover te komen.  Mede het accurate mee voetballen van gelegenheidskeeper Ramon Vervelde bleef Zat2 het voorlopig achterin de nul vasthouden maar het initiatief was inmiddels allang overgenomen door BonBoys die steeds vaker op de helft van Zat2 te vinden was. In de 33e minuut kwam de score dan toch tot stand, een vrije trap werd door zowel Lars Breukelaar en vervolgens door Pascal Zwarts getoucheerd waardoor Vervelde de bal kansloos langs zich heen zag gaan. De 0-1 was een feit en Zat2 wist wat het  te doen had.

Na rust, in de 50e minuut verdubbelde BonBoys de voorsprong toen er uit een cornerbal werd gescoord. Wederom waren het Breukelaar en Zwarts die beide de bal van richting veranderden waardoor Vervelde voor de tweede keer machteloos stond toe te kijken.
DSC_0044_2.JPG

Twee minuten na de 0-2 kreeg Kilian Bennink de opgelegde kans om te scoren, heel slim werd de bal op het middenveld onderschept en met een solo draafde Bennink op tot op de zestien. Bennink koos achteraf te vroeg voor een schot, passeerde weliswaar de keeper maar deed dat ook met het doel en dus een “no score”. In deze fase was Zat2 naarstig op zoek naar de 1-2 , kreeg een aantal kansen en de grootste was  toch wel voor Jeroen te Welscher die in de 75e minuut de bal gekopt kreeg van Lars Breukelaar. Missen van deze kans was moeilijker dan scoren, volledig vrij voor doel nam te Welscher de bal op de slof maar zag de bal over de lat verdwijnen richting de beachvelden van Bovo.

Hierna was het toch wel over, Zat2 kreeg nog hoopjes kansen maar bleef ongelukkig in de afwerking waardoor BonBoys zonder kleerscheuren met de volle winst in de pocket terugkeerde naar sportpark de Greune in Haaksbergen.