Arne Hartman (schot)

Mannen, 3, 7e klasse 13

25 maart 2018 10:00

AD'69 3 wint  thuis van GWVV 3 met 2-1

AD'69 3 had het niet gemakkelijk in deze wedstrijd. Het kwam op 1-0 via Arne Hartman die de bal over de lijn kreeg. Uit een indraaiende corner kwm de bal in de 5 meter en AD'69 scoorde.  Toch werd het voor rust 1-1.  Een fout van de doelpuntenmaker Arne leidde de 1-1 in.

Na rust moest AD'69 opnieuw beginnen om op voorsprong te komen.  Maar het was een "bok" van de keeper die de 2-1 tot stand bracht. En opnieuw was het Arne Hartman die de overwinning van AD'69 bewerkstelligde.  AD'69 blijft boven in de subtop meespelen.