AD'69 3 komt niet langs SVGG 3 en speelt gelijk (1-1)

SVGG 3

Gokhan Tuncer (kopbal)

Mannen, 3, 7e klasse 13

22 april 2018 10:00

10.00 uur         AD’69 3                       -           SVGG 3                       1-1       ( 0-0 ) doelpunten: Gökhan Tuncer

verslag: AD'69 3 komt niet langs SVGG 3 en speelt gelijk (1-1)

AD'69 3 moest deze zondagochtend eigenlijk om 10:00 uur startten tegen SVGG uit Megchelen. Maar het begon twintig minuten later omdat SVGG terug moest naar Megchelen omdat  het de tenue's was vergeten.

AD'69 had na de zeperd van vorige week iets goed te maken en voor de wedstrijd was gezegd hoe het moest voetballen en AD'69 was fel en het voetbalde goed en sterk. Het creëerde ook weer voldoende kansen. Maar de kansen werden niet benut en zo bleef de eerste helft doelpuntloos 0-0.

Na de rust had AD'69 wederom het betere van het spel en meerdere kansen maar  wederom washet  niet nauwkeurig genoeg in de afwerking. SVGG mag hun keeper wel zeer bedanken. En dus was het wachten op een tegentreffer en ja hoor …….het was SVGG dat als eerste scoorde en keek AD'69 tegen een 0-1 achterstand aan. AD'69 3 rechtte de rug en ging op jacht naar de gelijkmaker het scoorde uit een corner bal van Luc Weppel ,die de bal schitterend op hoofd van Gökhan Tuncer legde en die kopte de bal tegen de touwen 1-1. AD'69 3 gaf nog het laatste wat het had maar het scoorde niet meer. Dus de eindstand werd 1-1. AD'69 3 wil via deze weg Glenneth Baten van de A1 bedankt voor het keepen.