AD'69 3 wint hun wedstrijd in Netterden.

Pascal Duenk (schot)
ömer Dogan (schot)

Mannen, 3, 7e klasse 13

3 mei 2018 20:00

20.00 uur         NVC2                           -           AD’69 3                        1-4       ( 0-2 ) doelpunten: Pascal Duenk, Martijn Bauhuis, Ömer Dogan en Gökhan Tuncer.

verslag:    AD'69 3 wint hun wedstrijd in Netterden.

AD'69 3 moest deze donderdagavond in Netterden tegen het plaatselijke NVC 2. AD'69 voetbalde weer in het vertrouwde 4-3-3. Het voetbalde zeer sterk tegen de nummer laatst. Na een half uur spelen kwam het op 0-1 door Pascal Duenk. En het kreeg vleugels want tien minuten later was het 0-2 door Martijn Bauhuis na een schitterende aanval over meerdere schijven.

De rust volgde maar AD'69 had ook met 3 doelpunten verschil voor kunnen staan.

Na de rust deed NVC wat terug een kopbal verdween achter doelman Hurk. De laatst genoemde had in de eerste helft al een schitterende redding en bij de 1-2 hield hij AD'69 3 in de wedstrijd. AD'69 ging weer voetballen en na wederom een fantastische aanval scoorde Ömer Dogan de 1-3. NVC met veel snelle voetballers voorin moest weer op jacht naar de aansluiting maar dit lukte niet en het was tien minuten voor het eind van de wedstrijd Gökhan Tuncer die de wedstrijd definitief op slot gooide 1-4.

AD'69 3 wil graag de volgende gastspelers bedanken, Edwin Piek en Lucas Winkelhorst.