AD’69 KOMT TERUG VAN 3-0 ACHTER TOT 3-3 EN VERDIENT EEN PUNT

AD '69 3

Arne Hartman (schot)

Mannen, 3, 7e klasse 13

29 april 2018 9:30

09.30 uur         Zeddam/St Joris 3       -           AD’69 3                        3-3       (  3-0 ) doelpunten: Arne Hartman (2) en Martijn Bauhuis.

Verslag: AD’69 KOMT TERUG VAN 3-0 ACHTER TOT 3-3 EN VERDIENT EEN PUNT

AD'69 3 moest deze zondagochtend uit in Zeddam. De leiders hadden een verrassing voor de jongens in petto namelijk 4-4-2 voetballen en de taken waren duidelijk  AD’69 3 startte goed en hield tot de 25ste minuut de nul maar toen keek het tegen een 1-0 achterstand aan. Het creëérde ook wel kansen maar die gingen er in de eerste helft niet in. En Zeddam scoorde nog 2x en zo keek AD'69 tegen een 3-0 achterstand aan.

In de rust werd nogmaals verteld 1 team 1 taak! Blijven voetballen!

Na de rust kwam AD terug tot 3-1 door een doelpunt van Arne Hartman nog geen 5 minuten was het 3-2 door een fenomenaal afstandsschot van Martijn Bauhuis die de te ver voor zijn doel staande keeper van 45 meter verschalkte! AD'69 gooide er nog een tandje bij en ging op jacht naar de 3-3 en werd beloond. De bal kwam via de een verdediger voor de voeten van Arne Hartman, die de bal feilloos in de kruising poeierde. AD'69 had op dat moment het betere van het spel en Zeddam was enigszins de weg kwijt. AD'69 kreeg kansen op de 3-4, maar vergat te scoren. Ook Zeddam kreeg in de slotfase nog enkele kansen maar ook zij scoorden niet. Eindstand 3-3. AD'69 3 verdient een dikke pluim voor hun inzet en werklust. Ook wil het team via deze weg Glenneth Baten weer bedanken voor het keepen en tevens Lucas Winkelhorst voor het meespelen. Zij speelden beide een uitstekende wedstrijd, jongens bedankt!