AD'69 3 wint de laatste wedstrijd van het Seizoen met 3-1.

ten Barge (schot)
Arne Hartman (schot)

Mannen, 3, 7e klasse 13

27 mei 2018 10:00

10.00 uur         AD’69 3                        -           Silvolde 6                    3-1       ( 1-1 ) doelpunten: Martijn ten Barge, Marnix Wubbels en Arne Hartman.

Verslag:  AD'69 3 wint de laatste wedstrijd van het Seizoen met 3-1.

AD'69 3 moest deze zondagochtend hun laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Silvolde 6 spelen. De opstelling was bekend, maar  de keeper meldde zich 's ochtends af wegens ziekte en dus moesten de leiders puzzelen .Maar het plan werd gesmeed en dus werd Erik Heuvel uit bed getrommeld en die wou graag bij ons keepen. Waarvoor heel veel dank. Volgend seizoen zal Erik de vaste keeper zijn van AD'69 3.

AD'69 begon redelijk, maar het was Silvolde dat de 0-1 maakte en AD'69 kwam er niet aan te pas. En het duurde tot de 35ste minuut en toen was het AD'69 dat gas gaf en het was Martijn ten Barge die als dienstdoende spits de 1-1 binnen schoot. Dit bleef het tot de rust.

Na de rust wisselde de leiders net zo als de eerste helft door. En Silvolde werdt moe. Het was Marnix Wubbels die 1op1 met de keeper niet faalde en de 2-1 binnenschoot. Na tien minuten wisselde AD'69 Anjo Lubbers die afscheid neemt van de vereniging en in zijn woonplaats Arnhem gaat voetballen, Anjo bedankt voor de mooie seizoenen en succes in de toekomst! Het spel golfde op en neer maar zoals gezegd werd Silvolde moe en AD'69 had kansen te over. Maar keer op keer ging de bal niet in. Tien minuten voor tijd kwam Martijn Wisselink na een liesblessure het veld weer in. In de laatste minuut van de wedstrijd was het Arne Hartman die de wedstrijd op slot gooide. 3-1. Het laatste fluitsignaal klonk en AD'69 vierde de overwinning de leiders bedanken het team voor het mooie seizoen! En zoals het er nu naar uitziet eindigt het op 3de plaats!