AD’69 Vr.1 verslaan Blauw Wit met 0-2 in Holten

AD '69 VR1

Marlena Oostrik (afstandschot)

5e klasse 5

10 maart 2018 12:45

Vandaag stond voor de VR1 van AD’69 de uitwedstrijd bij Blauw Wit ‘66 in Holten op het programma. Na een rit van een uur en de warming up begon de wedstrijd. Na een lange winterstop was dit de eerste wedstrijd weer en was het afwachten hoe we er voor zouden staan. Al snel bleek dat we het voetballen nog niet verleerd waren. Er werd goed gecombineerd en hard gewerkt. De wedstrijd speelde zich ook grotendeels op die helft van de tegenstander af. Het ontbrak echter maar aan 1 ding. Doelpunten! Net het laatste tikje of pasje pakte net niet goed uit.

Er was ook een dubieuze situatie waar menigeen dacht dat de bal al over de lijn was maar de grensrechter en scheidsrechter van Blauw-wit zagen het anders. Als het bij rust al 0-4 voor AD had gestaan was dat niet vreemd geweest. Maar helaas de ruststand was 0-0.

Na rust het zelfde beeld. Maar de bal wilde er maar niet in. En dan krijg je de angst dat de bal er zo een keer per ongeluk aan de andere kant in kan vallen. Tot de 80e minuut. Toen kreeg Marlena Oostrik  de bal vrij voor de voet op ca. 25 meter van het doel en dacht laat ik maar schieten richting doel. Het resultaat was dat de bal boven in de verre bovenhoek het doel in ging. Eindelijk was het harde werken van het hele team beloond.(0-1)

Er werd verder ook niets meer weggegeven en zelfs nog gescoord. Marit Heijink gaf de bal voor van links en de bal bleef vlak voor de goal hangen waarna Roosmarijn Kockelkoren de bal binnen kon lopen. 5 minuten later floot de scheidsrechter voor het einde. Een meer dan verdiende overwinning.