Datum

24 maart 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

AD'69 kwam via Elles den Hengst op voorsprong die een schot onhoudbaar in de hoek schoot. Daarna was het Enter Vooruit dat wat beter combineerde en ook de 1-1 scoorde met een schot vanaf de 16 meter.  AD'69 kwam zelfs achter toen het uit een corner een bal niet wegwerkte en de hangende bal in het doel gewerkt werd 1-2.
AD'69 moest nu komen en deed dat ook. Via enkele mooie combinaties werd Entger Vooruit teruggedrongen en AD"69 kreeg uit scrimmages veel kansen. Maar de bal wilde er niet in. Tot vlak voor rust toen een afgeslagen aanval alsnog werd afgestraft en via een corner de uitgespeelde kans omgezet werd in een doelpunt van .......  Rust 2-2.

Na rust gelijk opgaand zonder al te veel kansen. Maar het was wel Enter Vooruit dat 2-3 scoorde.  AD'69 had daarvoor wel enkele kansjes gehad maar wist die niet te verzilveren. Enkele op zich zware blessures gedurende deze wedstrijd vielen uiteindelijk mee aan beide zijden. Caitlin Muller als keepster kwam in botsing met de spits van Enter Vooruit maar wist ook weer op te krabbelen.  Uiteindelijk scoorde Enter Vooruit ook nog de 2-4