AD'69 VR. 1 wint na 1-0 met de rust uiteindelijk met 5-0 van SVVN (Nijverdal) VR.1

AD '69 VR1

5 - 0

SVVN VR1

... (e.d.)

5e klasse 5

14 april 2018 14:30

AD'69 VR. 1 wint na 1-0 met de rust uiteindelijk met 5-0 van SVVN (Nijverdal)  VR.1

14.30 uur         AD’69 VR 1                  -           SVVN VR 1                  5-0       ( 1-0 )  doelpunten: ed. Marlena Oostrik(3) en Elles den Hengst

verslag: Sportieve wedstrijd waarbij de tegenstander het een uur volhield maar toen ging het snel. De ruststand  was 1-0 voor AD’69 door een eigen doelpunten uit een corner. In de 2e helft scoorden Marlena Oostrik (3x) en Elles den Hengst vier doelpunten en de uitslag had nog hoger uit kunnen pakken. Onder andere afstandsschot van Rosa ter Hedde (die inviel) op lat en een afstandsschot van Anouk Peulers op de lat.