AD'69 VR.1 wint met grote cijfers van Haarlo/GSV'63 (9-0)

Datum

19 mei 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Een sterker AD'69 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Haarlo/GSV 63. Het fysiek sterke Haarlo/GSV  bleef veelal achterin spelen om de snelheid van AD'69 aan banden te leggen. Toch kwam AD'69 na 7 minuten op 1-0 . Een pass van Isa van Braak bereikte Philine Kockelkoren en zij scoorde ,
Voetballend had AD"69 meer te bieden. En met Marit Heijink op het middenveld hadden ze iemand die de ballen kon verdelen.  Toch bleef het vooral middenveldspel wat er te zien was.  Na 15 minuten kroop AD'69 door het oog van de naald. Een hoge harde getrapte bal van Haarlo/GSV 63 kwam tegen de onderkant van de lat, tegen de paal waar Caitlin Muller als doelvrouwe van AD'69 de bal op de doellijn kon oppakken.  Een schot van Anouk Peulers  ging daarna net naast. De scheidsrechter gelaste een drinkpauze in. Daarna nam AD'69 het initiatief weer over. Een diep gespeelde bal van Marit bereikte Marlena Oostrik die de 2-0 scoorde. Elles den Hengst had daarna de kans op 3-0. Want zij soleerde door de achterhoede van Haarlo maar schoot de bal tegen de keepster aan. De rebound verdween in eht zijnet.  Een verdiende voorsrpong van AD"69 met de rust.

Na rust scoorde Nienke Hermanides al snel de bevrijdende 3-0 voor AD'69  uit een scrimmage voor het doel na een corner. Anouk Peulers schoot daarna een bal naast net zoals Nienke dat even later deed. Mees Roedema kwam erbij . Een voorzet van Marit Heijink na 55 minuten werd door een speelster van Haarlo/GSV in het eigen doel gelopen. (4-0) Vijf minuten later 5-0. De goede pass bereikte de op snelheid liggende Nienke Hermanides die langs de back en keepster snelde en scoorde.  Roosmarijn Kockelkoren liep even later onder een bal door en Haarlo/GSV kreeg een kans , maar Caitlin redde prima.  Uit een voorzet van Nienke schoot Elles den Hengst( met links) de bal naast voor een leeg doel.  Nienke schoot derhalve de 6-0 maar zelf tegen de touwen uit een pass van Rosa ter Hedde.  AD'69 kreeg kansen te over en scoorde nu snel. Elles den Hengst tekende binnen één minuut voor de 7-0 en 8-0. De 8-0 met de punt van de schoen langs de keepster.  Marlena scoorde uit een pass de 9-0.  Daar bleef het bij.