AD '69 2

Mannen, 2, 6e klasse 13

17 december 2017 9:30

09.30 uur

09.30 uur Grol 7                                  -                      AD’69 2            2-2 ( 1-2)  doelpunten: Jorik Wubbels(2)

verslag: Na lange tijd verloor AD’69 2 weer eens punten. Grol was in Groenlo de ploeg die AD’69 2 van een overwinning af hield. AD’69 leidde met de rust nog met 1-2 via twee doelpunten van Jorik
Wubbels. Maar na rust moest AD’69 2 de voorsprong prijs geven en scoorde Grol de 2-2 wat ook de eindstand was. AD’69 is wel winterkampioen, maar heeft Longa’30 nu op drie punten achter zich staan. En dan heeft AD”69 ook nog een veel beter doelsaldo. De tweede helft van de competitie zal het uitwijzen of AD’69 2 de kampioenaspiraties waar kan maken.