7 april 2019 9:30

Accommodatie

Onbekend

AD'69 3 wint hun derde wedstrijd op rij van SVGG 3 met 0-3

AD'69 3 speelde deze zondagochtend al vroeg 9:30 uur hun uitwedstrijd in Mechgelen tegen het plaatselijke SVGG 3, de nummer laastst in de competitie.
Thuis hadden we met 7-0 gewonnen en de opdracht voor de wedstrijd was duidelijk. De leiders voerden de druk meteen maar op door te melden dat er 10 goals gemaakt moesten worden.
AD'69 ging best voortvarend van start en al snel kreeg het de kansen om de score te openen. Een kopbal van Rik Pastoors ging tegen de lat, SVGG had een behoorlijk stugge verdedeging neer gezet en AD'69 had veel moeite daar doorheen te spelen.
Maar in de zestiende minuut dan toch de 0-1, het was Niels Rutgers die de bal tegen de touwen schoot.
Zoals al eerder gezegd had AD'69 heel veel moeite met de verdediging van SVGG, tot zo'n twintig meter voor het doel mochten we voetballen en de voorzetten kwamen niet terrecht waar ze zouden moeten.
Zo ging het de gehele eerste helft tot vier minuten voor de rust de bal kwam bij Luc Weppel kwam en die scoorde de 0-2.
0-2 dus de ruststand.
Na de rust zwakte het voetbal bij AD'69 iets af waardoor SVGG de kansen op de aansluitings treffer kreeg, deze kansen echter niet verzilveren kon.
AD'69 liet ook hun kansen onbenut, maar uit eindelijk wist Luc Weppel in de zevenenzestigste minuut van de wedstrijd definitief op slot te gooien door zijn tweede doelpunt van de dag te scoren.
Uiteindelijk toch een mooie overwinning van AD'69 3, dat nu drie wedstrijden op rij heeft gewonnen en volgende week thuis speelt tegen het eveneens op de derde plek staande Genderingen 4 speelt.
De wedstrijd start om 10:00 uur.