1 - 1

AD '69 3

7e klasse 11

23 september 2018 9:45

AD'69 3 speelde deze zondag ochtend hun eerste competiewedstrijd dit seizoen uit in Wehl tegen het plaatselijk Concordia.
De eerste helft was AD'69 heer en meester en het scoorde dankzij Martijn Wisselink, maar tot eenieders verbazig werd dit doelpunt afgekeurd wegens hands (iets wat de scheidrechter naar onze mening nooit kon zien). Even later was het toch 0-1 door een kopbal van Martijn Bauhuis.
AD'69 had zoals gezegd het betere van het spel, maar zoals vaker verzuimde het de kansen te benutten.
0-1 ruststand.
Na de rust vergat AD'69 te voetballen en ging het te veel mee in het spel van Concordia waardoor het regelmatig onder druk kwam te staan en Concordia ook enkele kansen kreeg, waardoor een kwartier voor het einde de 1-1 binnen viel.
Eindstand 1-1.