AD'69 3 verliest van de nummer 2 SDZZ 4 met 2-5

10 maart 2019 10:00

Scheidsrechter

H. (Hans) Beumer

AD'69 verliest thuis van de nummer 2 SDZZ 4 met 2-5

AD'69 3 moest deze zondagochtend thuis tegen het op de tweede plaats staande SDZZ 4 uit Zevenaar,
de wedstrijd in Zevenaar was verloren met 6-0 en AD'69 was van mening dat het vandaag anders moest.
Het starte dan ook goed en fel en het kreeg de kansen op de voorsprong maar scoren deed men niet.
SDZZ daarin tegen kreeg één kans en daaruit bleek nog maar eens hoe effectief dat team is in het benutten van de kansen want het was raak.
AD'69 keek tegen een achterstand aan maar het bleef postief voetballen en dat werdt beloond door Niels Rutgers die de bal schitterend via de binnenkant van de paal de keeper kansloos liet. AD'69 ging op jacht naar de voorsprong maar wederom vergat men te scoren. Het leek op een 1-1 ruststand af te stevenen, maar net voor de rust was het SDZZ dat hun effectiviteit nog maar eens liet zien de tweede kans die men kreeg verdween achter onze keeper.
Ruststand dus 1-2.
In de rust werdt er gewisseld, hier en daar waren er enkele pijntjes.
Na rust was AD'69 niet bij de les en SDZZ voetbalde goed tien minuten na de rust keek AD'69 tegen een 1-4 achterstand aan .
SDZZ kreeg een penalty die door Erik gestopt werdt maar doordat AD'69 te laat reageerde kon SDZZ de rebound toch benutten.
AD'69 wist diep in blessuretijd toch 1 goal erbij te maken door goed doorlopen en de bal op de achterlijn voor te zetten kon Rik Pastoors de 2-5 binnen schieten.
SDZZ mocht nog aftrappen maar dat was dan ook het einde van de wedstrijd.
Al met al een positieve wedstrijd ondanks dat er met 2-5 verloren is.
Volgende week speelt AD'69 3 uit in Nieuw-Dijk tegen Sprinkhanen 3.