AD'69 3 kan niet voorkomen dat VVG'25 4 kampioen wordt en verliest met 0-1

0 - 1

VVG '25 4 (zon)

7e klasse 11

12 mei 2019 10:00

AD'69 moest deze zondagochtend hun thuiswedstrijd tegen koploper VVG'25 4, die eigenlijk afgelopen donderdag kampioen hadden moeten worden, maar ze verloren van hun directe concurrent.
Dus nu moest het tegen AD'69 3 gebeuren de leider had deze ochtend gekozen om in de normale opstelling te gaan voetballen en er werd afgesproken dat VVG'25 4 niet zomaar kampioen zou gaan worden. Nu begon AD'69 zeer sterk aan de wedstrijd en VVG'25 had de spanning in de benen de eerste kansen waren dan ook voor AD'69 maar verder ging de wedstrijd gelijk op, een bal van Martijn Bauhuis ging op de lat en AD'69 hield de bal uit hun goal dankzij goed keepers werk van Erik.
Dus stond het bij de rust nog 0-0.

In de rust werd in de kleedkamer besloten om 1 wissel toe te passen.  AD'69 ging na de rust ook weer erg sterk van start maar de eerste kansen waren voor VVG'25.
Na een kwartier wisselde AD'69 en in de 67ste minuut dan toch de bevrijding voor VVG'25 4 de 0-1 viel in de goal van AD'69.
AD'69 bleef goed voetballen en VVG'25 bleef ook voetballen.
Het werdt nog spannend toen Martijn Wisselink de bal tegen de lat schoot. Een bal van VVG'25 werd nog op de paal geschoten maar gescoord werd er niet meer.
Dus verloor AD'69 3 de wedstrijd en werd VVG'25 4 kampioen.