Arne Hartman (schot)
32'

7e klasse 11

17 februari 2019 11:30

AD'69 3 moest deze zondagochtend hun uitwedstrijd in Kilder tegen het plaatselijke 3e elftal.
Na de nederlaag van vorige week thuis (1-2) was AD'69 uit op revance, ook omdat men thuis met 2-2 gelijk gespeeld tegen Kilder 3 terwijl het een dikke overwinning had moeten zijn.
AD'69 startte zoals gewoonlijk in een 4-3-3 opstelling.
Het begon erg goed tegen het gehavende Kilder dat van alle teams zo ongeveer spelers had en na 8 minuten spelen stond de 0-1 op het bord de bal werd achter de doelman geschoten door Arne Hartman.
De eerste helft was AD'69 heer en meester in Kilder en na 32 minuten dan ook de verdiende 0-2 door Niels Rutgers die de verdediging van Kilder het bos in stuurde, om vervolgens met de punt de bal in de kruising te schieten.
En de beloning voor het goede spel werd nog groter, toen vijf minuten later Willem Bouwmeester op de rand van de zestien meter helemaal vrij stond, alle tijd had om aan te nemen en de bal dan ook hard tegen de touwen schoot.
Zo ging AD'69 3 met een stand van 0-3 de rust in.
Na de rust bleef AD'69 goed voetballen maar de eindpasses waren niet secuur genoeg en de bal kwam te weinig bij de juiste personen.
Kilder kon omdat AD'69 iets te veel vooruit dacht in de tweede helft tot een doelpunt komen.
Zo werd de eindstand 1-3.  3 dik verdiende punten en de complimenten aan het team.
Volgende week ontvangt AD'69 3,  MVR 4 uit 's Heerenberg.