AD'69 3 speelt met 2-2 gelijk tegen Etten 4

45'

7e klasse 11

19 mei 2019 10:00

AD'69 3 speelde deze zondagochtend de laatste thuiswedstrijd dit seizoen tegen Etten 4.
Het ging zoals altijd in hun vaste 4-3-3 opstelling het veld in, met die gedachte dat bij winst, de aansluiting voor derde plek weer gevonden zou zijn.
Etten dat met een jong team in deze competitie speelt was voetballend in de eerste helft beter dan AD'69, maar AD'69 was effectiever met hun kansen want na twintig stond dankzij Marnix Wubbels het 1-0.
Etten kreeg de kansen om gelijk te maken maar de sluitpost van AD'69 deed uitstekend werk.
Op slag van rust en tegen de verhouding in stond AD'69 met 2-0 voor, dankzij een doelpunt van Pascal Duenk.
De rust volgde.
In de rust wisselde AD'69 en werd de opdracht mee gegeven om zolang mogelijk te blijven voetballen en te zorgen dat Etten geen doelpunt kon maken.
Maar de Ettense aansluitings treffer viel helaas te vroeg, namelijk drie minuten na de rust.
AD'69 bleef wel kansen creëeren maar het kwam niet tot scoren, Etten maakte vijfentwintig minuten voor het einde van de wedstrijd de gelijkmaker en zo was het gelijke spel een feit. Zowel AD'69 3 en Etten 4 kregen nog wel kansen maar het bleef 2-2.
Zo maakt AD'69 3 zich op voor de laatste wedstrijd van dit seizoen, volgende week zondag om half tien uit tegen MVR 4 op de velden van VVL.