AD'69 3 verliest hun 2e wedstrijd op rij met 6-0 van SDZZ 4 na een 2-0 ruststand.

SDZZ 4 (zon)

6 - 0

AD '69 3 (zon)

7e klasse 11

11 november 2018 10:00

AD'69 3 ging deze zondagochtend op pad richting Zevenaar om daar tegen SDZZ 4 de nummer 2 in de competitie te spelen.
Aangezien het vorige week de tweede helft goed speelde in de een 4-4-2 opstelling besloten de leiders deze maar te handhaven.
AD'69 3 speelde goed en degelijk maar op een paar schoten van afstand na kwam het niet echt in de buurt van het doel van de tegenstander.
SDZZ had daarin tegen al wel een aantal kansen gehad maar wist ook nog niet te scoren, totdat wederom de voor buitenspel vlaggende assistent scheidsrechter werd laten staan en één van de spitsen van SDZZ uit zeker 2 meter buitenspel mocht scoren 1-0 de arbiter van was niet eens zo netjes om het verhaal van zijn assistent aan te horen. De spelers van een zeer sportief SDZZ gaven zelf ook aan dat de scheidsrechter van dienst niet altijd even netjes floot.
AD'69 werd door het uitvallen van hun laatste man gedwongen weer 4-3-3 te gaan spelen.
Nog voor de rust wist SDZZ nogmaals te scoren zo was de ruststand 2-0.
In de rust werdt met elkaar afgesproken dat men moest proberen te blijven voerballen, maar AD'69 3 zag binnen een minuut de bal in het doel liggen en wist dat de wedstrijd gespeeld was 3-0.
SDZZ liep uit naar 4-0, AD'69 wist nog wel enkele kansen te creëren maar het kwam niet tot scoren.
Vervolgens was het SDZZ dat eenvoudig tot de eindstand van 6-0 wist te geraken en bij AD'69 was de pijp leeg.
Snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd!