AD'69 zaterdag 2 verliest van de nr. laatst Gendringen zaterdag 2 met 2-3 na 0-3 achterstand.

4 mei 2019 13:30

In de eerste helft van deze wedstrijd tussen de nr. laatst ( Gendringen zat.2) en de één van laatst AD'69 zat. 2 was er geen krachtsverschil te bespeuren.  Het was een wedstrijd zonder veel kansen in de eerste helft voor beide partijen. Toch maakte Gendringen halverwege de eerste helft in een 10-tal minuten twee goals ( bal over de keeper en een doorgeschoten bal) en gaf deze voorsprong voor rust ook niet meer af. (0-2)

Na rust moest AD'69 dus wat doen om niet zelfs als nr. laatst na deze wedstrijd te boek te staan.  Een enorme hagel/regenbui zorgde ervoor dat er wat later afgetrapt werd voor de 2e helft.  Het ging wederom gelijk op. En het was opnieuw Gendringen, dat gemakkelijk aan de 0-3 kwam.  AD'69 zat. 2 kwam wel terug tot 1-3 via een rebound van de keeper, die Yasin Tiken goed afrondde, maar zag enkele grote kansen om zeep gebracht worden om dichterbij te komen.

AD'69 zat. 2 kwam op 2-3 toen Mutashim Gök een vrije trap er rechtstreeks in schoot (2-3). Maar dichterbij kwam  AD'69 zat.2 niet.
AD'69 zat. 2 verloor deze wedstrijd niet verdiend. Maar het aantal kansen dat het kreeg was aan hen niet besteet. Gendringen zat.2 ging daar beter mee om.