AD'69 2 zaterdag verliest onnodig van Grol-Grolse Boys zat.2 met 2-4

Jordin Blom (intikker)

5e klasse 05

6 april 2019 13:30

AD'69 2 zaterdag  verliest onnodig van Grol-Grolse Boys zat.2 met 2-4

AD'69 zat.2 kreeg in het eerste gedeelte van de wedstrijd kans op kans om op voorsprong te komen. Maar de voorhoede liet al deze kansen onbenut. En vaak is het dan zo de goal aan de andere kant valt. Maar nu niet. De doorgebroken Yassin Tiken werd in de 16 meter hard onderuit gelopen en AD'69 kreeg een penalty, die Mutashim Gök uitstekend benutte (1-0). AD'69 zat.2 bleef het beste van het spel houden, maar scoorde voor rust niet meer. In Grol was destijds nog met 10-0 verloren. Dus had wat goed te maken.

Na rust kwam na 10 minuten Grol/Grolse Boys zat. 2 op 1-1 toen een afgeslagen bal ineens ingeschoten werd. En AD'69 dat met de rust al wel op 6-0 voor had kunnen staan, stond ineens op een gelijkspel.  Het werd nog erger voor AD'69 toen de tegenstander zelfs op voorsprong kwam (1-2). Maar AD"69 kwam terug via Jordin Blom , die uit een corner de bal langs de keeper tikte. Maar vlak voor tijd scoorde Grol/Grolse Boys zat. 2 alsnog de 2-3. De achterhoede van AD'69 was te ver naar voren gestapt en de bal die de spits kreeg was op maat. Met een boogbal over de doelman heen verdween de bal in het net 2-3. AD'69 had meer verdiend , maar liet zelf de kansen opbenut. Op het laatst werd het ook nog 2-4