Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

AD'69 VR. 1 scoren er flink op los en komen tot een score van ..... 22-2 tegen Achilles '12 VR. 2 uit Hengelo(O)

Onbekend

AD'69  VR. 1 scoren er flink op los en komen tot een score van ..... 22-2 tegen Achilles '12 VR. 2 uit Hengelo(O)

Het was eigenlijk geen wedstrijd.  Of het begin was wel zo.... Achilles kwam op 0-1 voor. maar toen weas het ook gedaan. AD"69 VR. 1 liepen naar een 9-2 voorsprong met de rust.

Na rust ging het gewoon verder en de score liep op tot 22-2.
Veel meer kan er niet over gezegd worden.. Het verslag komt nog.

verslag:
Wat een wedstrijd vandaag. Achilles vr2 stond onderaan, maar iedereen weet dat dat de lastigste wedstrijden kunnen zijn. We begonnen toch wat gespannen aan de wedstrijd. Zo leek het tenminste of misschien was het wel te ontspannen. De eerste 10 min waren we steeds in de aanval en kwamen we zeker vijf keer in positie om te scoren. De bal wilde er maar niet in. Achilles bleef hard verdedigen en kwamen zelf voor Amber terecht en scoorde zomaar, 0-1. Dit kon toch niet waar zijn. We waren “wakker”. We zetten nog een stapje meer.   Een minuut scoorde Nienke, 1-1. En nu door. En dat deden de dames. Marlena, Nienke, Rosa en Elles scoorden om beurten, binnen 12 minuten, 5-1. Toen raakten we effe de druk kwijt. Achilles’12 zette door en rondde netjes af, 5-2. Dit maakte de dames weer alert en ze pakten de draad weer op. De bal werd goed rond gespeeld en elke bal van Achilles werd opgevangen. Dit resulteerde direct weer met druk op goal. Verschillende keren werd de bal op goal geschoten, maar ook nu duurde het weer even voordat de bal weer in goal belandde. Na vijf minuten maakte Marlena t met een mooi geplaatste bal af, 6-2. Na drie minuten lagen er nog twee in door Nienke. Goed gekeken en afgerond, 8-2. Bijna rust. Toch nog niet klaar. De druk bleef erop en Celine kreeg de bal toch nog achter de keeper, 9-2.

RUST. een glaasje ranja en een “ga vooral zo door” was genoeg om het  weer op te pakken. Een minuut op 10 duurde het voordat de bal het net weer raakte. Rosa speelde de bal vrij en kwam alleen voor de keeper en rondde mooi af, 10-2. En nog geen minuut later nog een keer, 11-2. Niet te vatten hoeveel goals er vallen. Maar het bleef maar doorgaan. Nu mocht Nienke weer. Na 7 minuten speelt Nienke zich vrij en rond de bal af, hard midden in het net, 12-1. Nog een minuut later komt Elles voor de goal en kreeg de bal er niet in maar Nienke krijgt deze op haar hoofd en kopt de bal net onder de lat binnen, 13-2. Achilles kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. AD’69 bleef alle ballen opvangen en onderscheppen en bleef steeds voor de goalie komen. Binnen 10 minuten vielen er weer 4 goals, Marlena, Elles, Marlena, Nienke, 17-2. Nu kreeg Lianne de bal voor de voeten. Vanaf de 16 meter ging de bal van Lianne richting goal en werd onderweg net ff aangeraakt waardoor hij van richting veranderde en in goal verdween, 18-2. De laatste 10 minuten vielen er nog vier goals, Marlena, Elles , Nienke en Nienke, 22-2. Dat was uiteindelijk de eindstand.
Heel onwerkelijk, zo’n grote uitslag, maar blij zijn we er allen mee. Gefeliciteerd dames!

Volgende week zal t een iets andere wedstrijd worden ws. Thuis tegen Enter Vooruit vr1 om 14.30 uur, de nummer 2 in de stand.