AD'69 VR. 1 winnen van Blauw Wit Vr. 2 met 1-5 na een 0-3 ruststand.

1 - 5

AD '69 VR1

5e klasse 5

27 oktober 2018 12:45

Na een 0-3 ruststand won AD'69 VR.1 met 1-5 met o.a. drie doelpunten van Rosa ter Hedde.

Vandaag richting Holten. Klein op onthoud onderweg maar op tijd daar.

Dit weekend konden we aantreden met een klein team. Het moest genoeg zijn om de punten binnen te halen. De opstelling was op verschillende plekken wat veranderd door ziektes en blessures en daar moesten we de eerste 10 minuten ff aan wennen. Toen pakte de dames de draad op. Ballen werden onderschept en we kwamen vaker voor het doel van Blauw wit. Rosa, Marlena en Nienke kregen kansen, maar de bal ging er maar niet in. Na 20 min kwam Rosa vrij voor de keeper en ronde mooi af, 0-1. We bleven druk uitoefenen. Na een 10 min kon Rosa de bal mooi voorleggen en ronde Marlena mooi af, 0-2. We bleven door drukken. Regelmatig werd op de goal van de tegenstander geschoten, maar de bal wilde er maar niet in. Een 30 sec voor rust kwam Rosa toch nog alleen voor de keeper. Ze bleef de rust bewaren en ronde perfect af, 0-3. Rust. Een kopje thee en wat rust was genoeg om weer aan de tweede helft te beginnen. Blauw wit begon feller en harder aan de tweede helft. Af en toe werden er wat tikken op kuiten of enkels uitgedeeld, maar we lieten ons niet uit t veld slaan. Na een kwartier was er in het 16 meter gebied bij Blauw wit wat geharrewar. Eline kreeg de bal hierbij voor haar voeten en tikte deze over de keeper. Ze schrok er zelf van, maar ze scoorde 0-4. Ook Blauw wit kwam toch wat vaker voor onze keeper. Amber hield echter haar doel leeg. Ook aan de andere kant probeerde Nienke en Marlena met vallen en opstaan de bal er in te krijgen, maar dit wilde niet lukken. Rose echter 10 min voor tijd nog wel een keer, op een voorzet en ronde af, 0-5. Blauw wit bleef oom drukken en kregen zo’n 5 min voor tijd toch hun goaltje. Ze legden de bal mooi over Amber heen, 1-5.
Dit was uiteindelijk de eind stand. De dames hebben samen hard gewerkt. Soms nog elkaar niet helemaal vinden maar uiteindelijk samen wel de winst. Volgende week een thuis wedstrijd tegen Achillis’12.