Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Kampioen AD'69 VR.1 komt achter tegen Blauw Wit uit Holten, maar wint uiteindelijk dik verdiend.

Onbekend

Kampioen VR. AD'69 1 ontving op Sport[park Zuid Blauw Wit Vr.1 uit Holten. Het was een gezapige partij voetbal in de eerste helft. Blauw Wit nam zelfs een voorsprong,  die door Rosa ter Hedde ongedaan gemaakt werd. Rust 1-1.

Rosa ter Hedde heeft de 1-1 gemaakt

Na rust zou AD'69 VR 1 uit een ander vaatje moeten tappen voor een beter resultaat. En dat deed het ook. Al snel scoorde Rosa ter Hedde de 2-1 en Celine Bruggert de 3-1. Toen Nienke Hermanides door achterhoede van Blauw Wit soleerde stond het 4-1.

Nienke Hermanides heeft de 4-1 gescoord en wordt gefeliciteerd

4-5-2019
AD’69 VR1-Blauw Wit’66 VR2
4-1

Eindelijk mochten we weer een wedstrijd voetballen na enkele vrije weken. Dit seizoen merken we dan meteen dat we weer in de wedstrijd moeten komen, er minder met elkaar gecommuniceerd wordt en ballen moeilijker aankomen.
Ook deze wedstrijd moesten de dames er in komen. De dames lieten de tegenpartij in hun spel komen en liepen wat achter zichzelf aan.
Dat resulteerde dat Blauw Wit al binnen vijf minuten kon scoren, 0-1. De dames hebben niets meer te verliezen, maar verliezen wilde ze toch niet. Langzaam aan probeerde ze de draad weer op te pakken. Soepel liep het niet helemaal maar er werden wel kansen gecreëerd. Deze wilden echter niet binnen vallen. Het duurde twintig minuten voordat Rosa de bal in het net kreeg, 1-1.
Tot de rust kleine kansen, maar de score liep niet uit.

Na de rust afgesproken direct de wedstrijd weer op te pakken en ons spel te gaan spelen. Dit maakte dat Rosa na drie minuten de bal voor wilde leggen maar er zoveel effect aangaf dat deze de goal indraaide de goal in, 2-1. Verbazing. Prachtig.
De druk bleven we houden op de goal van Blauw Wit. Ze moesten flink aan de bak om AD’69 niet uit te laten lopen. Na een minuut of 15 mocht Nienke een corner nemen. Ze legt deze hoog bij de tweede paal. Celine stond er perfect voor en rond koppend af, 3-1. De dames gaan door. Want er moeten dit seizoen nog zes goals gemaakt worden om dit seizoen tot 100 goals te komen. Na een minuut of zeven krijgt Nienke de bal op het middenveld aangespeeld. Ze loopt door de hele achterhoede van Blauw Wit en rond netjes af, 4-1. Dit was uiteindelijk de eindstand. Winst. Jammer van de vele kansen die we gehad hebben maar niet konden afronden.
Na de wedstrijd werden we nog verblijd met een kampioensmedaille van de KNVB voor ons kampioenschap in de 5e klasse. Was nog even een leuke verrassing.

Nog twee wedstrijden te gaan. Volgende week 12.30 uur uit tegen Achilles’12 Hengelo en 18 sept onze laatste wedstrijd thuis tegen ENC’09.