AD'69 VR. winnen na een 2-0 ruststand met 5-2 van AZSV VR.3

5 - 2

AZSV VR3

5e klasse 5

24 november 2018 14:30

AD'69 VR. 1 ontving op Sportpark Zuid AZSV VR.3. Tegen het stugge AZSV moest AD'69 vol aan de bak. Het kwam via Marlena Oostrik op 1-0 en dat werd een vervolg gegeven door Rosa ter Hedde die 2-0 scoorde.

Na rust kwam AZSV op 2-1 en AD'69 voetbalde even niet meer. Maar toen marlena oostrik 3-1 scoorde ging het weer lopen.  Marlena zorgde ook voor  de 4-1. En toen Elles den hengst 5-1 scoorde was de wedstrijd gespeeld.

AD'69 VR. won verdiend. Al scoorde AZSV VR 3 de 5-2. Daar bleef het bij. AD'69 VR blijft boven in.

Verslag Judith Aben:

AD’69 vr1 - AZSV vr3
5-2

Vandaag tegen AZSV VR3. Dorpsgenoten en de meiden kennen elkaar. Dat maakt een ieder fanatiek om hun beste beentje voor te zetten. In de kou en in de regen en zelfs sneeuw gingen we aan de bak. De eerste helft moest het team op verschillende plekken anders spelen. Dat maakte dat de eerste helft niet zo soepel liep. Allen liepen te zoeken naar wat te doen en waar te lopen. Dat kwam ook voort omdat ze zo bezig waren met de tegenstander en dat de bal niet lekker rond kon gaan en men vergat het veld klein te houden. Toch konden de meiden de goal vinden. Na drie minuten kon Marlena de bal mooi in de goal van AZSV leggen, 1-0. We bleven proberen druk te blijven zetten om nog een goal te maken. Verschillende keren werd op doel geschoten, maar het lukte niet de bal erin te krijgen. AZSV kwam af en toe met lange ballen en hard spel nog dicht bij de goal van AD, maar de achterhoede kon steeds ingrijpen. Na 10 min kon Rosa toch een goal meepikken en legde de bal achter de keeper, 2-0. De rest van de eerste helft kwamen er verschillende kansen en een enkele bij AZSV, maar deze wilden er niet in. Nat en koud gingen we de rust in. Hier wisten de dames zelf goed aan te geven wat er niet lekker ging en werd er aan elkaar aangegeven wat in de tweede helft anders te doen.
Na de rust moest het team weer even op gang komen. Na drie minuten resulteerde dit in een lange bal van AZSV over de achterhoede van AD'69 en kon AZSV de 2-1 er in tikken. Nu toch het team omzetten naar de vaste opstelling. Dit moest er voor zorgen dat het weer wat gemakkelijker ging lopen. Langzaam aan zag je het spel weer ontstaan en kwamen de kansen weer, maar die wilden er niet in. Pas na een half uur kreeg Marlena de bal voor de voeten en legde al haar frustratie erin en knalde de 3-1 binnen. Nog geen twee minuten daarrna tikte Marlena nogmaals de bal achter de keeper, 4-1. Elles kreeg vijf minuten later ook de kans om te scoren en rondde af, 5-1. AZSV wilde toch ook nog scoren. Verschillende harde tikken en lange ballen maakten dat ze net voor het eind toch nog konden scoren, 5-2.
Koud maar toch voldaan gingen de dames naar de kleedkamer. Met een beker hete chocolademelk en een warme douche werd de kou een beetje weg gespoeld.
We hebben de punten binnen. Gefeliciteerd dames!