AD'69 3 wordt uitgeschakeld in de tweede ronde van de beker na penalty's

Luc Weppel (volley)
Assist: ömer Dogan

Groep 2 SR3

21 oktober 2018 9:30

AD'69 3 had in de voorrondes voor de beker alles gewonnen, dus mocht het deze zondagochtend aan de bak in Zelhem tegen het plaatselijke 4e elftal.
AD'69 had vooraf met elkaar afgesproken dat ze graag een ronde verder zouden komen.
Het ging dan ook erg voortvarend van start, Zelhem stond onder zware druk maar AD'69 scoorde niet uit de kansjes die het kreeg.
Tot de twintigste minuut, Ömer Dogan passte de bal precies op maat en het was Luc Weppel die met een schitterde volley de bal tegen de touwen schoot. AD'69 dacht dat het op rozen zat maar tegen de verhoudingen in kwam Zelhem via een kopbal weer terug in de wedstrijd 1-1.
AD'69 was van slag en Zelhem werd ineens de bovenliggende partij, maar ze kwamen dankzij goed keeperswerk van Erik niet op voorsprong.
Dus was de ruststand 1-1.
Na de rust was het AD'69 dat de wedstrijd weer in handen nam en kans op kans volgde..... Maar het kwaaltje blijft dat er voldoende kansen worden gecreeërd, maar dat er dan vergeten wordt te scoren het doelpunt van Edo werd afgekeurd wegens buitenspel.
En zo gebeurde het dat uit een tegenaanval Zelhem wist te scoren in de zeventigste minuut en zo keek AD'69 opeens tegen een 1-2 achterstand aan.
Het duurde tot de vijfentachtigste minuut eer AD'69 het net weer vond een steekpass van Marnix kwam bij Martijn Bauhuis die de bal in de korte hoek schoot.
2-2
Vijf minuten later floot de scheidsrechter voor het einde van de reguliere speeltijd en aangezien dit een bekerwedstrijd was die plaats vind in de knock-out fase moesten er penalty's worden worden genomen.
Het waren Rik, Marnix en Edo die een penalty misten ook aan de kant van Zelhem werd er gemist maar net 1 minder dan AD'69
Zo verloor AD'69 3 de penalty serie met 6-5 en tevens de wedstrijd!
Volgende week mag AD'69 3 thuis aantreden  voor de competitie tegen Ulftse boys 4.