7e klasse 11

24 februari 2019 10:00

AD'69 3 speelde deze zondag ochtend thuis tegen MVR 4.
Na vier minuten was het al 1-0 dankzij een knal van Gökhan Tuncer.
MVR 4 had daarna het betere van het spel en AD'69 stond met de rug tegen de muur maar dankzij goed keepers werk van Erik bleef het 1-0.
Na twintig minuten spelen dan toch de 1-1 Erik pareerde een schot maar deze werd in de rebound erin geschoten.
AD'69 kwam even later weer op voorsprong Pleun Ebbers schoot een strafschop in de hoek achter de keeper van MVR.
Net voor de rust bereidde AD'69 de voorsprong dankzij Rik Pastoors die de 16 in slalomde de verdedigers en de keeper verschalkte 3-1.
Ruststand 3-1
Na de rust was het AD'69 dat op 4-1 kwam door Rik Pastoors die de bal met een schot van ruim 25 meter in de kruising joeg.
AD'69 zat op rozen althans dat dacht men.....
Nog geen minuut later scoorde MVR ook via een schot van ruim 30 meter de 4-2, AD'69 kwam er niet meer zo goed uit en het werd ook nog spannend toen MVR vijfentwintig minuten voor het eind de 4-3 binnenschoot.
AD'69 had de kansen om de score uit te breiden maar dat lukte niet. Het werd echt spannend maar dankzij onze keeper Erik die veel erger wist te verkomen. Erik is wat ons betreft de man of the match.