Opnieuw bekerwinst voor Ad'69 VR1 (10-0) na een 5-0 ruststand

Groep 3 26

12 september 2020 15:00

Opnieuw bekerwinst voor AD'69 VR1 (10-0) na een 5-0 ruststand

IMG_5172.JPG

zaterdag 12 september  werd er afgetrapt voor de laatse poulewedstrijd van de bekercompetitie tegen ZZC'20  VR 1

BIj winst was AD'69 verzekerd van plaatsing in de volgende bekerronde.

IMG_5175.JPG

AD'69 Vr 1 ontving de combianatie van Zelos/Zelhem CVr 2 oftwel ZZC '20 VR2.

Met een goed gevoel werd er dan ook afgetrapt en binnen 7 minuten wist Nienke ook al de 1-0 te scoren, en  5 minuten later wist  dezelfde Nienke ook al de 2-0 binnen te schieten.Misschien was dit wel een beetje te snel want het spel van AD'69 werd er niet echt beter op. Er werd slordig gevoetbald en en er was veel balverlies. ZZC'20 kreeg daardoor  meerdere kansen maar mede door goed keeperswerk van Manon wist AD, de 0 vast te houden. Ook wisten Nienke ( 2 x ) en Rosa nog te scoren in de eerste helft. Ruststand 5-0 (had ook zo 5-4 geweest kunnen zijn gezien de kansen van ZZC)

IMG_5173.JPG

De tweede helft  gingen de dames weer op dezelfde voet verder. Het spel bleef slordig , alleen de de dreiging van ZZC was niet meer echt aanwezig. de score werd verder uitgebouwd. Marlena zorgde voor de 6-0 en 7-0. en het hoogtepunt volgde daarna door Charlotte die haar eerste doelpunt ooit scoorde in haar korte carriere 8-0.  Ze had de smaak te pakken en was vervolgens heel attent toen de keeper van ZZC de bal even los liet en maakte dan ook maar gelijk haar 2e doelpunt (9-0) het slotakkkorrd kwam weer van Nienke uit een voorzet van Rosa.

IMG_5174.JPG

Eindstand 10-0  en door naar de volgende ronde in de beker. Hopelijk niet weer zo ver weg als vorig seizoen (Dronten)