AD'69 3 doet goede zaken in de beker en wint van 6de klasser Grol 8 3-1

75'

Groep 2 094

6 september 2020 10:00

AD'69 3 doet goede zaken in de beker en wint van 6de klasser Grol 8

AD'69 speelde deze zondagmorgen om 10:00 uur thuis hun 2de bekerwedstrijd in seizoen 20/21.

Wederom tegen een in de 6de klasse uitkomend team, vorige werd Longa'30 10 (tegen de verhouding in) met 1-2 verslagen. Ditmaal was het Grol 8 dat AD'69 3 het lastig moest maken. AD'69 wist na vorige week de rust te bewaren en speelde heel gedecideerd, de leiders hadden van tevoren duidelijke instructies gegeven. Nu moet ook gezegd worden dat het team van Grol AD liet voetballen.

AD'69 3 nam na 6 minuten de leiding door Martijn Bauhuis. Zijn schot werd dusdanig van richting veranderd en vloog buiten bereik van de sluitpost van Grol 8 in het doel. 1-0.

IMG_5162.JPG

Rustig doorgaan dacht de leiding. Grol dacht gas erbij. AD'69 hield het hoofd koel en gaf weinig weg. Tot in de twintigste minuut. Grol schoot de bal richting doel en ook deze bal werd van richting veranderd door Willem Bouwmeester die bal in het eigen doel liet verdwijnen. 1-1. Overal in en langs het veld hoorde men rustig aan: Niets aan de hand. AD'69 en Grol hielden elkaar de rest van de eerste helft in evenwicht.

1-1 de ruststand.

AD'69 wisselde in de rust en ging verder waar het in de eerste helft was geeindigd. Rustig het spel bepalen en Grol liet het toe.

AD'69 begon aan te zetten en dit resulteerde erin dat een kwartier na rust Rik Pastoors een schitterende voorzet van Willem Bouwmeester feilloos achter de Grolse keeper kopte. 2-1.

AD'69 hield het hoofd koel en gaf bijna niets weg, er moet gezegd worden dat de voorwaartsen van Grol misschien elkaar eens iets moeten gunnen. (gratis tip kost niets) ;) De credits gaan naar de verdedigers van AD'69.

AD'69 kwam na een prima uitgespeelde aanval op 3-1 door Edo Vreeman die de bal in het doel schoot.

Grol kwam vervolgens in de buurt van het doel van AD'69 3 en keeper Erik Heuvel deed waarvoor hij er iedere zondag  staat: Ballen tegenhouden.

De meeste schoten gingen dan ook nog eens in het zijnet.

IMG_5161.JPG

Toen een aantal spelers van Grol waaronder nummer 9 de lucht op hadden en werden gewisseld en konden gaan douchen wist men bij AD dat de tweede overwinning een feit was.

Grol 8 bedankt voor de mooie en sportieve wedstrijd (mag ook wel eens gezegd worden) succes in de competitie.

De leiders complimenteren de mannen van AD'69 3 met deze overwinning. We nemen de spreekwoordelijke pet af. Wederom een mooie team prestatie.

Volgende week speelt AD'69 3 thuis om 9:30 uur tegen Winterswijk 10.