AD'69 zaal 1 wint niet voor de 2e keer maar verliest van VVG'25 zaal 3 met 3-6

9 oktober 2020 21:00

Scheidsrechter

G.W. (Wim) Brandenbarg

doelpunten: Frank van Zuidam (2) en Marnix Wubbels

Afgelopen vrijdagavond speelde AD'69 zaal1 thuis tegen één van de koplopers VVG'25 zaal 3. AD'69 voetbalde in de eerste helft aardig mee, maar kreeg goals tegen in de razendsnelle counters van VVG'25. Met de rust was het 0-4.

De 2e heflt was beter van AD"69 zijde. Het creéerde betere kansen en benutte ze ook nog eens. Twee keer door een goede actie van Frank van Zuidam betekende ook twee goals. In de laatste minuten scoorde ook Marnix Wubbels uit een snelle vrije trap een goal. Uiteindelijk werd het 3-6. Dus geen 2e overwinning achter elkaar. Helaas.