AD2zat verspeelt punten na 0-2 voorsprong. (0-2, 5-3)

5e klasse 14

3 oktober 2020 15:15

Scheidsrechter

V (Victor) Antonisse

Wat leek een eenvoudige walk over te worden bleek achteraf een grove overschatting van eigen kunnen te zijn. Drie doelpunten van Jeroen te Welscher waren niet voldoende en na een 0-2 rust in het voordeel van AD'69 trok Winterswijk de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe en scoorde maar liefst vijfmaal terwijl AD'69 één enkele keer slaagde in het scoren. Eenvoudige optelsom leert ons dat Winterswijk dus met 5-3 een lange neus naar de Aaltenren kon trekken. Meer valt er niet te melden op deze druilige natte zaterdagmiddag.