AD'69 JO13-1 wint na achterstand met 0-2 op Sportpark Zuid met 7-2 van FC Trias JO13-2

W.G.G. (Glenneth) Baten

AD'69 JO13-1  wint na achterstand met 0-2 op Sportpark Zuid met 7-2 van FC Trias JO13-2

IMG_5206.JPG

Vanmorgen een thuiswedstrijd in de 2e klasse tegen Trias. We begonnen de wedstrijd sterk. Toch wist Trias door onze verdediging heen te komen en scoorde 2×. De ruststand was dan ook 0-2 voor Trias.

IMG_5205.JPG

De 2e helft lieten we het er niet bij zitten . We kwamen zelfs prima terug en lieten prachtig voetbal zien . Ook verdediging stond goed. In deze helft wisten we 7× te scoren. Eindstand 7-2. Fantastisch gedaan jongens. Complimenten!