AD'69 JO19-1 verliest met ruime cijfers van Grol JO19-2

Datum

3 oktober 2020 16:15

Accommodatie

Onbekend

AD'69 JO19-1 speelde deze zaterdagmiddag om 16:15 uur in Groenlo tegen een samengesteld team van Grol 10, JO19-1 en JO19-2.

Daardoor kwam AD'69 JO19-1 in het eerste kwartier nog mee en kreeg men enkele kansen,  maar toen Grol het eerste doelpunt had gescoord ging het snel bij rust was het 3-0. AD'69 deed nog mee werd in de rust gezegd.

Maar 7 minuten na de rust was die hoop vervlogen, de stand werd 4-0 door een makkelijk gegeven penalty. Toen Grol daarna binnen 2 minuten 2x had gescoord  en het 6-0 werd vocht AD'69 nog voor wat het waard was maar het kon niet voorkomen dat de uitslag 8-0 werd.

AD'69 JO19-1 bedanken Sander Addink, Timme Schenk en Leon Smit van AD'69 JO19-2 voor het meespelen deze middag.

Volgende week speelt AD'69 JO19-1 thuis de derby tegen AZSV JO19-2.