Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

AD'69 3 laat zien dat de nederlaag van vorige week een vergissing was en wint met 5-1 van VIOS B

AD '69 3 (zon)

5 - 1

VIOS B. 8

Pascal Duenk (schot)
4'
20'
38'
Arne Hartman (kopbal)
56'

Onbekend

AD'69 3 speelde deze zondagochtend hun thuiswedstrijd tegen het eveneens 2de staande VIOS 8 uit Beltrum.

AD'693 had na de geflatteerde nederlaag in Groenlo 4-1 iets recht te zetten.

Het starte dan ook zeer gedreven aan de wedstrijd, na 4 minuten was het Pascal Duenk die de 1-0 binnen de palen schoot, Pascal had vorige week pech in de afronding en de training van donderdag had hem zichtbaar goed gedaan.

Toen na 12 minuten Martijn Wisselink de bal op een presenteerblaadje kreeg wist hij er wel raad mee en zo stond AD'69 3 met 2-0 voor.

het trainen Pascal Duenk echt goed had gedaan bewees hij na 20 minuten spelen want zowaar scoorde Pascal die volgens Arne Hartman nooit scoort zijn tweede deze ochtend 3-0 de tussenstand.

De leiding besloot hierna een wissel toe te passen, aanvoerder Rik Pastoors ging naar de kant en Marnix Wubbels mocht aan zijn wedstrijd beginnen, acht minuten na de inval beurt wist Marnix een goede AD'69 aanval af te ronden en zo stond het 4-0. AD'69 zat op rozen.

Het was niet dat VIOS B 8 niet mee deed want ook die waren een aantal maal in de buurt van de Aaltense goal geweest.

En 2 minuten voor de rust wist Vios B 8 dan ook een ere treffer te maken.

4-1 was tevens ook de ruststand.

Na rust wist Arne Hartman in de 56ste minuut met zijn hoofd de 5-1 te scoren, dat doet hij anders nooit. Daarmee was de wedstrijd wel gespeeld.

Aan beide kanten waren er nog wel kansen maar scoren kon men beide niet meer.

Een dik verdiende overwinning van AD'69 3. Dat nu weer medekoploper is in de 7de klasse.