AD'69 3 kent een vliegende start in de competitie door met de 3 gebroeders Wisselink weer in het veld FC TRIAS 6 met 4-1 te verslaan.

AD '69 3

4 - 1

FC Trias 6 (zon)

75'
88'

7e klasse 16

20 september 2020 10:00

Scheidsrechter

J. (Jan) Wikkerink

AD'69 3 startte deze zondagochtend hun eerste thuiswedstrijd in de 7de klasse tegen het uit Winterswijk afkomstige FC TRIAS 6.

IMG_5201.JPG

De jarige doelman Erik

De aanvangstijd was het vertrouwde 10:00 uur en dat was te merken want na 4 minuten spelen was het 1-0 dankzij een goed doorgelopen Martijn ten Barge die de 16 in soleerde en zo het eerste AD'69 doelpunt deze competitie maakte. AD'69 speelde vrijuit en met vlagen erg goed voetbal.  Daardoor kwam het na 18 minuten spelen op een 2-0 voorsprong doordat Willem Bouwmeester de bal achter de sluipost van FC TRIAS schoot. AD'69 3 liet na de 2-0 de teugels iets vieren en zo kon het niet voorkomen dat er een afstandsschot onder de voet van de jarige keeper doorschoot en het ineens 2-1 was.

2-1 ook de ruststand.

IMG_5200.JPG

AD'69 3 had vijf wissels op de bank en daar was er in de eerst helft al 1 van ingebracht. En in de rust volgenden er nog 3 wissels.

Na de rust vergaten de voorwaartsen van AD'69 3 de wedstrijd in het slot te gooien want de kansen stapelden zich op maar keer op keer ging de bal er niet in. Tot in de 75ste minuut Niels Rutgers de wedstrijd wel in het slot kon gooien hij poeierde de bal steen hard tegen het net. 3-1

Met nog zo'n 12 minuten te spelen bracht AD'69 3 Robert Wisselink in het veld, die weer een jaar blessureleed had gekend maar het toch nog maar een keer gaat proberen. Robert is niet de enige Wisselink in het team zijn broers Martijn en Kevin stonden ook in het veld. Dat Robert een speler is die fanatiek is bleek in de 88ste minuut toen hij de 4-1 tegen het net kopte. Lekker terug komen noemen we dat!!