Accommodatie

Onbekend

AD'69  VR 1 zaterdag wint uit van Quick 20 VR 2 zat met 3-4

verslag:

Vandaag, zaterdag 3 november, moesten we naar Oldenzaal.  vorig seizoen waren ze ook bij onze competitie ingedeeld maar tot een wedstrijd is het niet gekomen mede door het late tijdstip op de dag van de wedsrijd waardoor wij geen team op de been konden brengen en later door het vroege einde van de competitie vanwege de Corona maatregelen. We wisten dus niet wat we van deze tegenstander moesten verwachten.

We starten alert, net zo als Quick'20. De bal ging van de ene naar de andere kant, Quick'20 kreeg enkele kleine kansen die ze gelukkig voor ons niet goed afmaakten. Ook Ad'69 vond elkaar goed en lieten de bal rond gaan waardoor ook enkele kansen ontstonden.

Na 20 minuten werd de bal bij Quick voor het doel gegeooid . Nienke zag de keeper iets te ver voor de goal staan en kopte de bal netjes over de keeper heen het doel in, 0-1. De druk bleef hoog over en weer. AD'69 liet de bal goed rond gaan maar tot afronden kwam het niet. Quick '20 zag echter wel kans om af te ronden en soorde 10 minuten na de openingstreffer van AD'toch de 1-1. Het spel bleef over en weer gaan en de druk bleef aan beide zijden.

5 minuten na de gelijkmaker van Quick wist Elles dan toch netjes een kans af te maken na een voorzet van Nienke.

Even later  was het even schrikken Manon ,onze keepster, kwam in botsing met een speelster van Quick die te gretig door ging op de keeper en het hoofd van Manon raakte. Even schrikken ,maar gelukkig kon Manon verder.

Dor dit voorval speelden we enkele minuten langer de eerste helft. Hier maakte Quick gebruik van en wisten de 2-2 te scoren. dit was ook de ruststand.

Na de rust werd er een en ander omgezet waarmee we hoopten wat meer druk te kunnen zetten. Dat leek Quick 20 ook te denken waardoor we weer flink moesten werken om geen goals tegen te krijgen. De bal ging nog wel rond maar het werd allemaal wat onnauwkeuriger.

Gelukkig konden we merken dat de afgeopen weken goed getraind was en de dames conditioneel vooruit gegaan waren. er werd hard gewerkt en veel ballen werden onderschept. Tevens konden we zelf ook weer de nodige druk geven. Gevolg hiervan was dat Elles na een mooie voorzet na een kwartier in de 2e helft kon afronden. 2-3. zou de tegenstander nu dan eindelijk opgeven? Nee dus. hard werkend werden  de ballen va van Quick 20 onderschept en zoveel mogelijk bij onze goal weggehouden of door onze keepster vakkundig weggewerkt.

Door 1 moment van onoplettendheid kreeg Quick toch nog een kans en ronde netjes af, 3-3. Het werd een spannend einde van de wedstrijd. vanaf de bank was er mooi hardwerkend voetbal te gezien maar werd het wel spannender.

zo'n 10 minuten voor het einde van de  wedstrijd was het dan toch weer Elles die toch nog netjes weer wist te scoren 3-4.

Nu moesten we deze score toch echt vast gaan houden. Nog zon'n 10 minuten keihard werken met zijn allen  En het harde werken werd beloond en AD''69 kon met een welverdiende 3-4 weer met een tussenstop bij de MC Donalds  weer met een overwinng naar Aalten.