Azsv jo9-4g - AD69 jo9-1G ruststand 0-1, eindstand 2-2

Doelpunten
Lars Bouwmeester
Joep Wubbels

Vandaag de derby tegen AZSV. Tijdens het omkleden, de warming up én zelfs tijdens de wedstrijd werden vriendjes en vriendinnetjes, klasgenootjes, etc begroet.

Niemand wou verliezen vandaag, dat was duidelijk. Dit bleek ook aan de super goede start van AD. Aanvoerder Collin deed de aftrap, hij passte richting Pepe die de bal aan Lars mee gaf. Lars scoorde binnen 1 minuut de openingstreffer. Wat een begin voor AD! De rest van de eerste helft ging gelijk op. Nova kreeg kort voor rust nog een mooie mogelijkheid, maar helaas ging de bal net naast.

Na rust hetzelfde verhaal. AD begon goed aan de tweede helft. Suus schoot de bal uit, Lieke nam de bal goed aan en gaf deze mee aan Joep. Joep bedacht zich geen moment een haalde de poot aan. Strak en hard over het natte gras ging de bal in het netje. 0-2, wat een feest!

Ook na de 0-2 hield AD heel knap de koppies erbij. AZSV werd wel sterker en sterker. De 1-2 was dan ook niet meer te voorkomen. Een aanval over rechts was net te machtig voor de AD achterhoede. 1-2.

Marco probeerde het nog met een mooie solo maar liep zich vast op de verdedigers van Azsv. De bal werd veroverd en Azsv kwam steeds dichterbij. Telkens was Suus een sta in de weg. Suus keepte een wereldpot en langs de zijlijn werd mij al gevraagd waar ze zo heeft leren keepen.

Uiteindelijk toch de 2-2. Een goede aanval van Azsv werd beheerst binnengewerkt.

Met nog een paar minuten te spelen probeerden we via schoten van Lars, Nova, Lieke en Marco alles. 2-2 bleek de einduitslag. Daar kan denk ik iedereen mee leven.

Wat is er nu leuker dan bij Azsv je eerste resultaat in competitie verband te behalen?! Klasse jongens en meiden!