3 oktober 2020 10:00

Ruststand 1-7
Eindstand 1-13
Doelpunt: Marco

Vandaag speelden we tegen M/B op een triest aandoend sportpark-zuid. Toch wel jammer dat papa’s en mama’s, opa en oma’s, Broers en zussen, etc niet bij de wedstrijd aanwezig mochten zijn.

Het mocht bij de voetballers de pret niet drukken. Na een scherpe warming up ging AD onder leiding van aanvoerder Lieke heel goed van start. AD was fel in de duels en een actie van Pepe kon net worden onderschept door een middenvelder van M/B. Marco deed de intrap die daarop volgde. M/B was druk bezig om de boel neer te zetten, toen Marco zo slim was om zelf in te dribbelen. De keeper van M/B dacht dat hij voor zou zetten maar Marco schoot slim in de korte hoek binnen. 1-0! Hoppa! Hij straalde van oor tot oor en heeft (tijdens de wedstrijd) wel 2x gevraagd of hij als doelpunten maker genoemd zou worden op de website van AD. Prachtig!

Na het doelpunt werd M/B wakker. Dit werd pijnlijk duidelijk door 3 tegendoelpunten in korte tijd. Allemaal helemaal niet erg want M/B is duidelijk verder in de ontwikkeling.

Nova speelde een hele goede wedstrijd! Samen met Collin waren ze rots in de branding achterin.
Suus, Nova en Collin konden niet voorkomen dat we met 1-7 de rust gingen.

In de rust ging het gelukkig alleen over het doelpunt dat we hadden gemaakt. Suus wou wel eens proberen te voetballen en Joep wou graag keepen. De shirtjes werden omgewisseld en zo gingen we de 2e helft in.

Nu was het M/B dat scherp begon. Joep moest al snel de bal uit het net “vissen”. Maar de rest van de 2e helft
Keepte hij alsof hij het hele seizoen al onder de lat stond.

Suus heeft in 1 helft voor 2 helften werk verzet maar het was niet genoeg voor meer doelpunten. Suus (schot voorlangs op aangeven van Lieke), Collin (actie over rechts met een knallend schot) en Pepe kwamen nog wel dichtbij maar helaas vielen de doelpunten aan de andere kant. Uiteindelijk scoorde M/B in totaal 13x waarvan 8 prachtige doelpunten. Niks aan te doen.

Deze competitie ronde is voorbij. Het is nu wachten op de knvb voor wat betreft het vervolg van de competitie. Wordt vervolgd...