Stammtisch

Het idee stammtisch komt voort uit het idee wat vroeg is ontstaan in de verbouwing van de kantine. Hierbij werd er gekeken naar de mogelijkheid om namen te graveren in een tafel. Deze vakjes zou men dan voor een bepaald bedrag verkocht kunnen worden. Gedurende verbouwing is dat idee verder uit gedacht en zo zijn we op het uit eindelijke idee gekomen. Wat dat idee inhoudt willen wij hieronder verder toelichten. 

Zoals iedereen weet is er de afgelopen tijd veel gebeurt en is het een rare tijd. Toch is er besloten om de kantine aan te pakken en deze van een nieuw uiterlijk te voorzien. De afgelopen tijd is er elke zaterdag een kleine groep vrijwilligers bezig in de kantine met de laatste zaken. Denk hierbij aan het verplaatsen en upgraden van de bar, alles voorzien van een nieuwe laag verf, een nieuwe vloer met vloerverwarming en een plafond voorzien van een akoestisch verbeterend materiaal zodat het minder galmt tijdens een gezellig middag of avond. En vergeet vooral niet het nieuwe meubilair.

Dit alles is begonnen met een mooie donatie van Jan Obelink. Na zijn overlijden hebben wij een mooie gift gekregen via zijn familie. Deze gift hebben wij in overleg met hun in de kantine gestoken. Vanuit daar hebben wij het idee gehad om onze leden ook de mogelijkheid te bieden om een financieel steentje bij te dragen. Hoe gaat we dat doen?

Net als bij de veldvakjes actie voor ons hoofdveld gaan we een bord maken welke in de kantine komt te hangen. Op dit bord komen 100 vakken. Elk vakje is 25 euro waard. Je kunt zoveel vakjes kopen als je wilt.

Een vakje kopen kan door onderstaande formulier in te vullen

 

Wat staat er tegen over? 

Zodra het weer mag zullen wij met iedereen die één of meerdere vakjes gekocht heeft het eerste vat aan slaan in de kantine. 

Mochten er nog vragen en/of onduidelijkheden zijn mail dan ook gerust naar communicatie@ad69.nl

Stammtisch* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!