Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

Zat2 begon sterk op deze vroege zaterdagmiddag. Geheel tegen haar bioritme stond het geheel al om 12:00 op het hoofdveld. Zat2 had achteraf nooit akkoord moeten gaan toen Dinxperlo het verzoek deed om al op dit tijdstip te spelen ipv de reguliere 13:30. Twaalf uur zit gewoon niet in ons systeem, 12:00 is eigenlijk nog nacht, draai ik me nog om, zoiets.

En dat was te zien, op een al dan niet terecht afgekeurde doelpunt in de tweede minuut van Kilian Bennink na hebben we Zat2 nauwelijks op de helft van Dinxperlo gezien. Dinxperlo leek een makkie te hebben op sportpark Zuid, de 0-1 lag er in de 7e minuut al in, gelegenheidskeeper Menno Korten was hierbij kansloos. Na de openingstreffer was Zat2 het even kwijt. Het vond elkaar niet, kreeg de bal niet naar voren en als zelfs Kilian Bennink in de verdediging wordt gedrukt wordt het helemaal moeilijk om de vrije man te vinden. Toen na ruim 30 minuten spelen de 0-2 werd gescoord leek het wel of Zat2 het wel best vond, het zag er niet uit.

DSC_0002_2.JPG

De 0-2 was ook de ruststand , inmiddels was het  bijna 13:00 uur en dat bood wat meer perspectief. Zat2 kwam als herboren uit de kleedkamer en gooide het direct op de aanval. Na amper 3 minuten spelen was het Mathijs ten Bruin die de 1-2 scoorde. Dat was dan ook direct de laatste geslaagde offensieve actie van hem want drie minuten later werd hij op een schofterige wijze onderuit geschopt. Ten Bruin raakte  hierbij zwaar geblesseerd en zien we mogelijk dit seizoen niet meer terug in het veld. Maar Zat2 liet zich hierdoor niet uit het veld slaan, een vervanger werd snel gevonden want de bank zat vol talent en terwijl ten Bruin naar de douche kroop was Zat2 alweer volop bezig om de verhoudingen in het veld recht te zetten. In de 20e minuut, en ten Bruin was al halverwege de kleedkamer, scoorde Kilian Bennink de 2-2 ware het niet dat dit de tweede afgekeurde doelpunt van Bennink bleek te zijn.  Hoe dan ook Zat2 was helemaal terug, Dinxperlo werd kompleet in de verdediging gedrukt en was het een kwestie van tijd of dat de 2-2 zou wel worden gescoord. In de 70e minuut kwam Zat2 eindelijk langszij. Gijs Piek kwam, zag en overwon. De 2-2 was een beauty en obv het spel niet meer dan terecht. Drie minuten na de gelijkmaker werd ook nog de 3-2 gescoord en daarmee werd de eerste helft in de vergetelheid gedrukt. 3-2, wie had dat gedacht na de oerlelijke eerste helft. Als Zat2 nu nog ff op deze manier zou doorzetten kon het niet lang duren of de 4-2 en daarmee een zekere winst een feit zijn. Maar dat was wishful thinking, de Goden verzoeken, teveel gevraagd. Na de 3-2 ging Zat2 achterover leunen, liet Dinxperlo komen, teveel groenwit ging zich met de aanval bemoeien en de verdediging werd verwaarloosd, foutfoutfout. Dinxperlo zag dat Zat2 al met de derde helft bezig was en rook zijn kansen. In de slotfase kwam Dinxperlo dan ook langszij, scoorde de 3-3 en Zat2 gaf hiermee de winst weg. Doodzonde want de winst lag voor het oprapen. Ach ja…...