Informatie over AD'69

Voetbalvereniging AD’69 is ontstaan uit een fusie tussen v.v. Aalten en D.V.O. in het jaar 1969. In dit jaar werd ook het huidige sportpark Zuid in gebruik genomen. Dit sportpark is in de loop der jaren uitgebreid en vernieuwd, met als laatste grote verandering de renovatie van de kleedkamers in 2006. In 2018 zal het sportpark op de schop gaan en zullen er diverse verenigingen bij komen, zoals de schaatsvereniging en de wielervereniging.

De vereniging heeft een stabiel ledenaantal van een kleine 500 en speelt in de 3e klasse KNVB. De jeugdafdeling neemt nog steeds toe in omvang, mede door het een paar jaar geleden gestarte smurfenvoetbal voor de 4 tot 6 jarige kinderen.

Hoofdsponsoren

De hoofdsponseren van AD'69 zijn GUV Uitvaartverzorging, Uitvaartverzekering, Crematorium & Uitvaartcentra en Wisselink Tweewielers uit Aalten.

Clubkleding

De club kleding is van Hummel en is als volgt:

  • Groen shirt (Hummel Club)
  • Witte broek met groene streep (Hummel Manchester short)
  • Wit met groene sokken (Stanno)Alle kledingstukken zijn voorzien van het logo van voetbalvereniging AD’69 en verkrijgbaar bij Navis Sport in Aalten. De spelende leden worden middels een kledingplan voorzien van de kleding.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!